News

Ministrul apărării, Vasile Dîncu, anunță că este infectat cu Covid-19: ”L-am întâlnit, ieri, pentru a doua oară”

Vasile Dîncu, ministrul apărării naționale (MApN), s-a infectat din nou cu Covid-19. Anunțul a fost făcut chiar de oficial, într-o postare pe pagina sa de Facebook.
03.02.2022 | 10:33
Ministrul apararii Vasile Dincu anunta ca este infectat cu Covid19 Lam intalnit ieri pentru a doua oara
ADVERTISEMENT

Ministrul PSD al Apărării Naționale, Vasile Dîncu, a anunțat joi dimineața că a fost confirmat pozitiv cu infecția SARS-CoV-2, fiind pentru a doua oară când se infectează.

Conform acestuia, boala nu se manifestă grav, ba dimpotrivă. El spune că nu are simptome și se simte foarte bine.

ADVERTISEMENT

Vasile Dîncu, depistat pozitiv cu Covid-19. Care este starea ministrului apărării naționale

Într-o perioadă extrem de complicată pe plan militar în estul Europei, Vasile Dîncu a fost implicat în mai multe activități.

După depistarea cu noul coronavirus, pentru oficialul Guvernului urmează câteva zile de izolare, conform regulilor din pandemie.

ADVERTISEMENT

”Se spune că marile întâlniri ale vieții sunt cele neplanificate. Nu se aplică, însă, tuturor întâlnirilor, cu atât mai puțin celor pe care le avem cu virusul care ne bântuie viețile de aproape 2 ani.

L-am întâlnit, ieri, pentru a doua oară, dar nici de data aceasta nu m-a impresionat. Sper, așadar, că aceasta va fi ultima noastră întâlnire.

ADVERTISEMENT

Începând de miercuri sunt în izolare. Îmi exercit toate îndatoririle profesionale de la distanță, am suspendat doar întâlnirile față în față și audiențele.

Nu am simptome, mă simt foarte bine și sunt nerăbdător să revin alături de colegii mei din Ministerul Apărării Naționale și din Guvernul României. Să ne revedem sănătoși!”, a scris Dîncu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Vasile Dîncu, infectat cu Covid-19 și în toamna lui 2020

Nu este prima oară când politicianul PSD trece prin infecția cu Covid-19. În noiembrie 2020, șeful MApN și președintele Consiliului Naţional al PSD a fost confirmat prima oară cu noul coronavirus. Nici atunci nu a făcut o formă gravă a bolii.

La acea dată, Vasile Dîncu spunea că a fost confirmat pozitiv cu SARS-COV-2 şi se află în izolare, fără a avea simptome de boală, notează ZiardeCluj.

În acea perioadă, Dîncu a avut mai multe apariţii, însă doar online, între care participarea la o dezbatere despre starea educaţiei.

ADVERTISEMENT