Fotbal intern

Vasile Geambazi, întâlnire de ultimă oră: “E un băiat serios, iubeşte fotbalul”

14.05.2018 | 20:59
Vasile Geambazi intalnire de ultima ora E un baiat serios iubeste fotbalul
Vasile Geambazi, întâlnire de ultimă oră

Narcis Răducan a dezvăluit că s-a întâlnit cu Vasile Geambazi, patronul din acte al FCSB.

Acesta l-a lăudat pe nepotul lui Gigi Becali pentru activitatea pe care o are şi a spus că tot Gigi Becali este cel care patronează vicecampioana României: “Vasi conduce doar la academie și o face foarte bine. A făcut treabă foarte bună acolo. Este un băiat serios, are afaceri, iubește fotbalul.

Vasile Geambazi, întâlnire de ultimă oră

Dar la prima echipă conduce tot Gigi Becali. În documente, sigur, Vasi este patron și treaba asta protejează clubul de probleme”

, a spus Narcis Raducan la un post de televiziune.

Becali a anunţat că se retrage din fotbal după ce Răzvan Burleanu a câştigat pentru a doua oară alegerile la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal: “Imediat după ce a ieșit Burleanu am trimis o hârtie la clubul Steaua, pe care îl patronam eu și familia mea, și am decis să mă retrag din fotbal. Am dat act la club, toate acțiunile mele vor fi preluate de nepoți. Eu nu mai am nicio legătură cu Steaua. O să rămân părintele fondator. Voi merge la meciuri, dar atâta timp cât se întâmplă ceea ce se întâmplă în fotbal, eu nu mai am de a face.

Nepotul meu Vasile Geambazi va lua cheile de la mine. Atât timp cât se întâmplă ce se întâmplă în fotbal, când e votat un om ca Burleanu, eu nu mai am de-a face. Am luat această hotărâre. Mâine apare comunicatul. Clubul va trimite la Federație și la Ligă hotărârea mea, ca să nu mai fiu considerat factor de decizie la Steaua. Asta am decis, după ce a ieșit Burleanu președinte. Dacă vreți este și un protest, dacă ne comandă fotbalul feminin și futsalul…Nu mai vreau să mă pronunț și să fac păcate”, a spus Becali.

În această etapă, FCSB  a jucat în deplasare, la Craiova, pe un “Ion Oblemenco” full.