Fotbal intern

Vasile Maftei, reacție dură după demiterea lui Daniel Pancu: „Au rămas niște oameni care nu au treabă cu spiritul Rapidului”

19.03.2020 | 16:27
Vasile Maftei reactie dura dupa demiterea lui Daniel Pancu Au ramas niste oameni care nu au treaba cu spiritul Rapidului
ADVERTISEMENT

Vasile Maftei, fostul fundaș al lui Rapid, a vorbit despre demiterea lui Daniel Pancu pe banca giuleștenilor și a lansat o serie de acuze la adresa conducerii.

Vasile Maftei, acuzații la adresa conducerii Rapidului

Vasile Maftei a vorbit despre demiterea lui Daniel Pancu și îi acuză pe șefii Rapidului că au vrut să scape de „Pancone”, motiv pentru care l-au pus antrenor principal: Când vrei să scapi de cineva, îl pui antrenor, că e cel mai ușor să scapi de el.

ADVERTISEMENT

În momentul când Nico (n.r. Daniel Niculae) a ieșit din acest proiect, odată cu el a ieșit și Nae Stanciu, am plecat eu, a plecat și Șumi. Cel mai ușor mod prin care să faci pe cineva să plece din club este să îl pui antrenor și să îi dai responsabilități.

În momentul ăla e ușor să scapi de el. La un moment dat era clar că nu o să aibă rezultate, atunci când echipa nu are rezultate, cine e de vină? Antrenorul”.

ADVERTISEMENT

„Au rămas niște oameni care nu au treabă cu spiritul Rapidului”

Vasile Maftei a continuat și a ținut să precizeze că la formația giuleșteană au rămas doar oameni care nu au legătură cu spiritul Rapidului: La Rapid au rămas niște oameni care nu au vreo treabă cu spiritul Rapidului, cu istoria Rapidului.

Mă uit, fac un exercițiu de imaginație, și îl văd în conducerea Rapidului pe un anume Anghelescu, Burcă, Nicolescu… Singurul care are rădăcini rapidiste e Florin Manea, în rest nu mai știu vreun rapidist adevărat, care să știe ce înseamnă acest club”.

ADVERTISEMENT

„Sunt aproape de promovare, dar la ce buget au anunțat, la cum au mers lucrurile, nu cred că e în regulă”, a încheiat Vasile Maftei.

  • 10 sezoane a jucat Vasile Maftei în toată cariera pentru Rapid
  • 39 de ani a împlinit Vasile Maftei pe 1 ianuarie
ADVERTISEMENT
Tags: