Fotbal intern

Vasile Maftei, singurul fotbalist care l-a deranjat pe Istvan Kovacs: “Nu mă așteptam la asta din partea lui!”

27.04.2020 | 18:27
Vasile Maftei singurul fotbalist care la deranjat pe Istvan Kovacs Nu ma asteptam la asta din partea lui
ADVERTISEMENT

Arbitrul Istvan Kovacs a vorbit despre cele mai tensionate momente din cariera sa și a dezvăluit un episod care l-a afectat mult, avându-l protagonist pe Vasile Maftei, fostul fundaș al Rapidului.

Istvan Kovacs, dezamăgit de Vasile Maftei

Istvan Kovacs a povestit un episod trist din cariera sa, când Vasile Maftei l-a înjurat la finalul unui meci: „„Jucătorul mi-a strigat în mod repetat «şmecherule«, hoţule», râsule», penibilule», borâtule». În tunelul care duce spre vestiare, Maftei m-a înjurat de morţi”.

ADVERTISEMENT

„Cea mai urâtă fază a ieșit cu Maftei. Din partea lui nu m-aș fi așteptat, pentru că a fost un jucător pe care l-am respectat. Pe teren s-a comportat exemplar față de mine, apoi au fost niște cuvinte aruncate la nervi, dar am rezolvat și cu el situația”.

„După finala Cupei dintre Voluntari și Astra, Maftei a venit și și-a cerut scuze, a fost un gest bărbătesc. Au fost mai multe lucruri pe care mi le-a spus și nu aș vrea să reproduc.

ADVERTISEMENT

Îmi plac bărbații adevărați, adică în momentul în care greșești, să îți asumi acest lucru”, a mai spus Istvan Kovacs pentru prosport.ro.

Maftei a declarat că nu l-a înjurat niciodată pe Istvan Kovacs

Vasile Maftei a declarat că nu l-a înjurat niciodată pe Istvan Kovacs: Kovacs este un arbitru arogant. Pe mine nu m-a deranjat că a dictat penalty, ci modul în care s-a comportat cu noi. Nu suntem sclavii nimănui.

ADVERTISEMENT

Ne zicea «Plecați de aici!», «Marș de aici!» și «Vă dau afară!». OK, suntem fotbaliști, poate suntem nervoși din cauza adrenalinei, dar nu e normal să fim tratați așa”. 

„Nu cred că o să primesc o suspendare mai mare. El mi-a dat două galbene, pentru proteste. Nu am înjurat”, a mai spus Vasile Maftei.

ADVERTISEMENT