ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Vasile Maftei, singurul fotbalist care l-a deranjat pe Istvan Kovacs: “Nu mă așteptam la asta din partea lui!”

Autor: Andrei Șchiopu | 27.04.2020 | 18:27
Vasile Maftei, singurul fotbalist care l-a deranjat pe Istvan Kovacs:
Istvan Kovacs, deranjat de Vasile Maftei: „M-a înjurat de morți. Nu mă așteptam la asta din partea lui!”. Sursă foto: sportpictures.eu

Arbitrul Istvan Kovacs a vorbit despre cele mai tensionate momente din cariera sa și a dezvăluit un episod care l-a afectat mult, avându-l protagonist pe Vasile Maftei, fostul fundaș al Rapidului.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs, dezamăgit de Vasile Maftei

Istvan Kovacs a povestit un episod trist din cariera sa, când Vasile Maftei l-a înjurat la finalul unui meci: „„Jucătorul mi-a strigat în mod repetat «şmecherule«, hoţule», râsule», penibilule», borâtule». În tunelul care duce spre vestiare, Maftei m-a înjurat de morţi”.

„Cea mai urâtă fază a ieșit cu Maftei. Din partea lui nu m-aș fi așteptat, pentru că a fost un jucător pe care l-am respectat. Pe teren s-a comportat exemplar față de mine, apoi au fost niște cuvinte aruncate la nervi, dar am rezolvat și cu el situația”.

ADVERTISEMENT

„După finala Cupei dintre Voluntari și Astra, Maftei a venit și și-a cerut scuze, a fost un gest bărbătesc. Au fost mai multe lucruri pe care mi le-a spus și nu aș vrea să reproduc.

Îmi plac bărbații adevărați, adică în momentul în care greșești, să îți asumi acest lucru”, a mai spus Istvan Kovacs pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Maftei a declarat că nu l-a înjurat niciodată pe Istvan Kovacs

Vasile Maftei a declarat că nu l-a înjurat niciodată pe Istvan Kovacs: Kovacs este un arbitru arogant. Pe mine nu m-a deranjat că a dictat penalty, ci modul în care s-a comportat cu noi. Nu suntem sclavii nimănui.

Ne zicea «Plecați de aici!», «Marș de aici!» și «Vă dau afară!». OK, suntem fotbaliști, poate suntem nervoși din cauza adrenalinei, dar nu e normal să fim tratați așa”. 

ADVERTISEMENT

„Nu cred că o să primesc o suspendare mai mare. El mi-a dat două galbene, pentru proteste. Nu am înjurat”, a mai spus Vasile Maftei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!