Sport

Vasile Miriuță a vorbit pentru FANATIK despre transferurile lui Dinamo: „Din iarnă vor arăta altfel!”

Vasile Miriuță consideră că jucătorii aduși de Dinamo au valoare iar acest lucru se va vedea după pauza din iarnă când vor fi 100% pregătiți fizic.
08.11.2021 | 19:02
Vasile Miriuta a vorbit pentru FANATIK despre transferurile lui Dinamo Din iarna vor arata altfel
Vasile Miriuță a vorbit pentru FANATIK despre transferurile lui Dinamo: „Din iarnă vor arăta altfel!”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut încă un meci în fața lui CFR Cluj și termină turul de campionat pe penultimul loc în Casa Pariurilor Liga 1.

Fostul antrenor al lui Dinamo, Vasile Miriuță, a analizat jucătorii care au venit la Dinamo și e convins că Mircea Rednic va reuși din iarnă să îi pună pe picioare.

ADVERTISEMENT

Vasile Miriuță nu e îngrijorat de situația de la Dinamo: „Echipa joacă altfel în ciuda rezultatelor”

Vasile Miriuță a analizat pentru FANATIK jocul ultimilor veniți la Dinamo și e de părere că Rednic e în acest moment cea mai bună variantă pentru „câini: Eu zic că Mircea Rednic e cel mai indicat acum și s-a văzut că echipa joacă totuși altceva în ciuda rezultatelor.  Au jucat foarte bine cu Rapidul și puteau să câștige și cu UTA”.

Din punctul său de vedere, Dinamo a pierdut meciul cu CFR Cluj din cauza carențelor din punct de vedere fizic, spre deosebire de echipa lui Dan Petrescu care excelează la acest capitol: „Din iarnă vor arăta cu totul altfel. Au venit acești jucători pe parcurs care nu sunt pregătiți fizic și s-a văzut asta și cu CFR Cluj, care i-a sufocat cu pressingul.

ADVERTISEMENT

Dar am încredere în Mircea Rednic că îi va pune pe picioare și Dinamo va arăta altfel din iarnă. Am mare încredere în domnul Mureșan și în domnul Zăvăleanu”.

Ce părere are Vasile Miriuță de transferurile lui Dinamo

Vasile Miriuță e convins că jucătorii care au venit la Dinamo după ridicarea interdicției la transferuri că au valoare și asta se va vedea în rezultatele echipei după pauză din iarnă.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să mai facă câteva puncte să fie aproape de trei-patru echipe care sunt în fața lor. S-a văzut lipsa pregătirii fizice și au fost egalați de două ori pe final de meci, plus eliminarea din Cupă cu FC Argeș. 

Eu zic că Torje e un jucător important pentru Dinamo, Filip din păcate e accidentat acum. Matei a fost o repriză extraordinară cu Rapidul și a jucat bine și la Sepsi.

ADVERTISEMENT

Ivanovski e un jucător care mie îmi place dar mai are nevoie de cineva în spatele lui și de încă un atacant. Se zbate și e bătăios. Și fundașul central Pinto e un jucător bun și mijlocașul central Espinosa”, a declarat Vasile Miriuță pentru FANATIK.

Dinamo a încheiat turul de campionat pe locul 15 în Liga 1 cu doar opt puncte. Echipa lui Mircea Rednic mai are la dispoziție șase meciuri până la pauza de iarnă în care „câinii” sunt obligați să obțină căt mai multe puncte pentru a nu pierde contactul cu plutonul.

ADVERTISEMENT