Sport

Vasile Miriuţă, atac total la Marius Şumudică: “Şi maseurul califica echipa în Gibraltar şi Bosnia!”

Vasile Miriuță l-a atacat pe Marius Șumudică.
18.08.2021 | 22:11
Vasile Miriuta atac total la Marius Sumudica Si maseurul califica echipa in Gibraltar si Bosnia
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al CFR-ului a criticat jocul campioanei României sub comanda lui Marius Șumudică, dar și cearta dintre antrenor și jucători, dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Vasile Miriuță a avut o altă reacție dură la adresa lui Marius Șumudică, spunând că și maseurul echipei ar fi calificat-o pe CFR Cluj în duelurile cu Borac Banja Luka și Lincoln Red Imps.

ADVERTISEMENT

Vasile Miriuță, atac total la Marius Șumudică

Vasile Miriuță l-a atacat pe Marius Șumudică, despre care a spus că nu se pliază pe stilul de joc al CFR-ului și pe care l-a criticat pentru cearta avută cu jucătorii:

„Să fim serioși, nu zic că Șumudică nu e un antrenor bun, dar și maseurul dacă stătea pe bancă în Gibraltar sau cu cei din Bosnia reușea să califice echipa. Păi nu e așa? De ce să nu spunem lucrurilor pe nume?

ADVERTISEMENT

Eu eram sigur și nu-i contest meritele lui Șumudică, dar puteam să semnez că nu se pliază la CFR, cunosc clubul, am antrenat doi ani acolo, eram sigur că nu se pliază pe stilul CFR-ului”.

„Asta nu e o scuză, că n-are jucători! Nu îți critici jucătorii niciodată, cu jucătorii ăștia te-ai bătut la campionat, cu jucătorii ăștia ai mers mai departe”, a mai spus Vasile Miriuță, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT

„Cum mai dai ochii cu Deac, Camora sau Arlauskis?”

Vasile Miriuță a continuat și a comentat conflictele dintre jucătorii CFR-ului și Marius Șumudică: „Cum mai dai ochii cu Deac, Camora, Arlauskis… jucători care au câștigat trofee cu CFR.

La fel și cu Chipciu, de l-a dat afară și după l-a rechemat. Nu faci așa ceva, că el a dat gol în Bosnia și te-a calificat, că altfel erai eliminat și de-acolo”.

ADVERTISEMENT

Și Eric de Oliveir a sărit în apărarea jucătorilor campioanei României, fiind de părere că problema trebuie rezolvată față în față: „Dar când a venit la CFR, nu știa că n-are jucători?

Eu zic că trebuie să fie bărbăție, la ce bun să îți ataci jucătorii sau invers, jucătorii să-și atace antrenorul”.

În campionat, CFR Cluj se descurcă mai bine, este singura echipă care are 5 victorii din tot atâtea posibile.

ADVERTISEMENT