Sport

Vasile Miriuță consideră că Farul – FCSB nu trebuia amânat: „Nu știu dacă procedau la fel cu Târgoviște sau Clinceni”. Exclusiv

Vasile Miriuță e de părere că LPF a favorizat FCSB prin amânarea meciului cu Farul și nu e convins că s-ar fi luat aceeași decizie dacă era vorba de o altă echipă din Liga 1.
26.10.2021 | 10:24
Vasile Miriuta considera ca Farul  FCSB nu trebuia amanat Nu stiu daca procedau la fel cu Targoviste sau Clinceni Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Farul Constanța – FCSB a fost amânat din cauza focarului de COVID-19 de la echipa lui Edi Iordănescu.

Tot site-ul nostru a scris în exclusivitate despre faptul că FCSB a cerut amânarea cu o zi a meciului din Cupa României cu FC Voluntari, însă FRF a refuzat și meciul nu se va mai disputa.

ADVERTISEMENT

Vasile Miriuță e de părere că FCSB este avantajată de decizia LPF: „Se creează un precedent”

Vasile Miriuță consideră că meciul din Liga 1 dintre Farul Constanța – FCSB nu trebuia amânat, la fel cum s-a întâmplat cu partida din Cupă cu FC Voluntari, pierdută cu 3-0 la „masa verde” de către echipa bucureșteană.

Directorul tehnic al celor de la Baia Mare a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre această decizie controversată:

ADVERTISEMENT

„Părerea mea că se creează un precedent cu FCSB. Fără să atac pe nimeni. Regulamentul e pentru COVID din câte știu eu, nu pentru accidentați. Dacă știu eu bine regulamentul”.

Vasile Miriuță: „Petrescu are dreptate. Și Sepsi a avut mulți accidentați și nu s-a amânat niciun meci”

Miriuță îi dă dreptate lui Dan Petrescu, care a fost deranjat de decizia luată de LPF în cazul celor de la FCSB, mai ales că CFR Cluj nu a găsit înțelegere când a vrut să își amâne meciuri din Liga 1 din cauza accidentărilor înainte de partidele importante din cupele europene.

ADVERTISEMENT

„Petrescu are dreptate, pentru că anul trecut a avut și el o grămadă de jucători accidentați și nu s-a amânat niciun meci pentru cupele europene”.

Antrenorul în vârstă de 53 de ani a dat și exemplul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe care nu au putut alinia cel mai bun unsprezece la meciul din Conference League. Covăsnenii au vrut să își amâne meciurile din campionat înainte de dubla cu Spartak Trnava, pierdută la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

„Și Sepsi Sfântu Gheorghe a avut foarte mulți accidentați înainte de meciul din Conference League. Chiar am vorbit cu Leo Grozavu. Nu e corect ce s-a întâmplat! Repet, pentru că se creează un precedent”.

Vasile Miriuță crede că celelalte echipe au fost dezavantajate: „Nu știu dacă se proceda la fel cu Clinceni sau Târgoviște”

Vasile Miriuță e curios dacă Liga Profesionistă de Fotbal ar fi luat aceeași decizie dacă ar fi fost vorba de Clinceni, Târgoviște sau de alte echipe și nu de FCSB.

„Dacă ai opt infectați de COVID-19 mâine vin și eu și zic că am zece accidentați. Și cine vine să mi-i controleze? Doctorul echipei care e omul meu. Așa orice echipă poate să facă la fel și să zică că nu joacă. 

Nu știu dacă Florin Tănase s-a dat accidentat. Nu știu dacă se lua aceeași decizie dacă era vorba de Clinceni sau Târgoviște”, a declarat Vasile Miriuță în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 8 jucători infectați cu COVID-19 are FCSB
  • 13 jucători e numărul minim care trebuie să apară pe foaia de joc pentru ca o partidă se se poată disputa

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT