Fotbal intern

Un fost antrenor de la FCSB a pus tunurile pe Miriuţă şi Dinamo. “Lasă o impresie jalnică!”

Un fost antrenor de la FCSB şi CS Universitatea Craiova îl compătimeşte pe Vasile Miriuţă.
24.11.2017 | 08:46
Un fost antrenor de la FCSB a pus tunurile pe Miriuţă şi Dinamo.

Vasile Miriuţă a acceptat să continue pe banca tehnică a formaţiei FC Dinamo Bucureşti, deşi ştia că Ionuţ Negoiţă a negociat în ultima perioadă cu mai mulţi antrenori din Liga 1 Betano pentru a prelua banca tehnică a trupei din “Ştefan cel Mare”. Astfel, decizia lui Miriuţă nu a fost şi pe placul lui Sorin Cârţu, fostul antrenor al celor de la FCSB şi CS Universitatea Craiova.

Sorin Cârţu susţine că nu ar fi acceptat să revină pe banca tehnică a lui Dinamo dacă era în locul lui Vasile Miriuţă şi consideră că antrenorul “câinilor” va trece prin momente dificile în “Ştefan cel Mare” deoarece situaţia în care se află echipa nu este una foarte bună. Mai mult, fostul antrenor din Liga 1 Betano susţine că Dinamo lasă o impresie groaznică şi că nu vede o continuitate.

Vasile Miriuţă, desfiinţat de Sorin Cârţu

“Dacă aş fi fost în locul lui Vasile Miriuţă, niciodată nu aş fi acceptat să revin. Nu aş fi trăit situaţia asta şi nu îl înţeleg. În situaţia în care e Dinamo, e greu. Îmi pare rău pentru el şi situaţia în care se complace. Nu e un antrenor rău şi l-aş fi vrut mai stăpân pe situaţie. La modul în care se comportă lumea cu el acolo, nu văd o continuitate.

Dinamo lasă o impresie groaznică, jalnică. E de necrezut la un club de numele lui Dinamo. Ca ţinută, în ultimul timp nu se recomandă pentru fotbalul de performanţă. Anul acesta e un paradox, când a schimbat politica salarială uite ce rezultate a avut. Şi când au câştigat, victoriile au fost tot chinuite”, a spus Sorin Cârţu pentru un post de televiziune.

FC Dinamo Bucureşti – CSM Poli Iaşi, sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 19:45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri