Fotbal intern

Vasile Miriuţă, despre Adam Lang de la CFR Cluj: „Avea o problemă”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 20.07.2018 | 09:08
Vasile Miriuţă i-a făcut portretul fundaşului lui CFR Cluj, Adam Lang

Vasile Miriuţă, fostul antrenor al lui Dinamo şi CFR Cluj, are o experienţă bogată în fotbalul maghiar, acolo unde a antrenat de-a lungul timpului mai multe formaţii. Printre acestea se numără şi Gyor, acolo unde Vasile Miriuţă l-a avut elev pe Adam Lang.

Tehnicianul român i-a făcut o scurtă caracterizare fundaşului central care a ajuns recent la CFR Cluj şi a numit calităţile şi defectele pe care acesta le are: “L-am antrenat şapte luni, are un fizic frumos, atletic, un băiat de mare caracter. Se pregătea foarte bine. Avea o problemă pe care majoritatea fundaşilor o au, o tehnică nu foarte bună. Bun în dueluri, la mobilitate un pic. Cât l-am avut, şi-a făcut treaba destul de bine”, a spus Miriuţă pentru ProSport.

Vasile Mariuţă, mesaj pentru antrenorul lui Adam Lang de la CFR

Vasile Miriuţă a avut un mesaj şi pentru Edi Iordănescu, noul antrenor al celor de la CFR Cluj, după trecerea lui Dan Petrescu în China. Miriuţă consideră că Iordănescu junior nu va avea viaţă uşoară în Gruia: “CFR a pierdut un jucător. A rămas acelaşi nucleu, s-a pierdut un jucător, unitatea va rămâne. Va fi o familie pentru că la Cluj tot timpul a fost aşa, vom vedea ce va aduce nou Edi (n.r. – Edi Iordănescu). Nu e uşor, vine după Dan Petrescu, a câştigat campionatul, dar să-l lăsăm puţin, să vedem cum se mişcă treburile”, a mai spus tehnicianul român.

De-a lungul carierei, Vasile Miriuţă a antrenat formaţiile Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj, Gyor, ASA Târgu Mureş, Energie Cottbus, Concordia Chiajna şi Dinamo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!