Fotbal international

Vasile Miriuță dezvăluie de ce a fost dat afară de la Kisvarda. A avut un conflict cu patronul: ”Te rog să părăsești vestiarul”

17.10.2019 | 21:09
Vasile Miriuta dezvaluie de ce a fost dat afara de la Kisvarda A avut un conflict cu patronul Te rog sa parasesti vestiarul
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor de la CFR Cluj, Dinamo și Hermannstadt, Vasile Miriuță, nu a avut viață lungă nici în Ungaria. Tehnicianul de 51 de ani a rezistat doar nouă meciuri oficiale pe banca grupării de primă ligă Kisvarda. După un parcurs modest, antrenorul maghiar cu origini române a fost demis.

Vasile Miriuță dezvăluie de ce a fost dat afară de la Kisvarda. A avut un conflict cu patronul: ”Te rog să părăsești vestiarul”

Pe 8 octombrie, clubul ungar a anunțat, într-un comunicat oficial, întreruperea relațiilor contractuale cu Vasile Miriuță. La mai bine de o săptămână de la plecarea din Ungaria, antrenorul a dezvăluit motivul real al demiterii.

ADVERTISEMENT

”Lucrul pentru care am plecat nu mi s-a mai întâmplat niciodată în România. Am avut un meci cu Ujpest și la pauză îi dădeam indicații lui Gicu Grozav, și am văzut că strigă cineva în vestiar. Am crezut că se bat ăștia ai mei. Era patronul echipei, îl certa pe unul. Și când m-am întors, i-am zis: Attila, ai venit cu prima dublă, ai mai adus niște bani la băieți? Frumos, că să nu…

Te rog să părăsești vestiarul , pentru că în afară de mine, staff și jucători, nu are cine să caute în vestiar. Mi-a zis “Bine”, iar de atunci comunicarea între mine și el a fost doar prin mail-uri. La ultimul meci, am pus un bodyguard la ușă, i-am zis să nu intre nici mama! M-a sunat a doua zi și mi-a spus că nu mai putem continua”, a declarat Miriuță la Digisport.

ADVERTISEMENT
  • Miriuță a lăcat Kisvarda pe locul 6 în Ungaria, după trei înfrângeri și un rezultat de egalitate în ultimele patru partide.
Comunicatul maghiarilor după despărțirea de Miriuță, unul extrem de dur: ”Avem idei diferite despre fotbal”
Comunicatul maghiarilor după despărțirea de Miriuță, unul extrem de dur: ”Avem idei diferite despre fotbal”. Sursă Foto: Sportpictures

Comunicatul maghiarilor după despărțirea de Miriuță, unul extrem de dur: ”Avem idei diferite despre fotbal”

Dezvăluirea lui Vasile Miriuță explică oarecum comunicatul clubului maghiar în ziua plecării acestuia de la club. Șefii lui Kisvarda recunosc că cele două părți au avut idei diferite despre fotbal.

ADVERTISEMENT

Am convenit să întrerupem contractul cu Vasile Miriuţă. Clubul nostru şi antrenorul au idei diferite despre fotbal și nu dorim să afectăm relațiile viitoare dintre cele două părți. După şedinţa pe care am avut-o am decis să îi mulțumim lui Miriuţă pentru munca depusă, dar drumurile noastre se vor despărți.  Sperăm ca Vasile Miriuţă să îşi găsească o echipă nouă cât mai curând şi să aibă rezultate bune. Mult succes!“, a fost mesajul oficial al clubului Kisvarda.