Sport

Vasile Miriuță exclude FCSB din lupta la titlu: „Până nu-ți pui antrenor, nu ai nicio șansă la campionat”

Vasile Miriuță nu îi dă șanse FCSB-ului la titlu.
15.07.2021 | 19:59
Vasile Miriuta exclude FCSB din lupta la titlu Pana nuti pui antrenor nu ai nicio sansa la campionat
ADVERTISEMENT

Tehnicianul este de părere că nu Dinu Todoran va lua deciziile la FCSB, tot Gigi Becali fiind cel care controlează echipa, motiv pentru care nu le dă mari șanse la campionat.

Vasile Miriuță este de părere și că jucătorii nu pot să respecte atât de mult un antrenor care nu ia singur decizii și care nu are importanță, iar valoarea fotbaliștilor nu ar mai conta în astfel de situații.

ADVERTISEMENT

Vasile Miriuță nu-i dă șanse FCSB-ului la titlu

Vasile Miriuță a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu, despre care spune că nu sunt atât de multe, din cauza antrenorului, despre care spune că va fi controlat în totalitate de patronul Gigi Becali:

„Ce să te mai mire, până nu-ți pui un antrenor de valoare, nu ai nicio șansă la campionat, numai printr-o minune să fie Craiova și CFR moartă, să nu facă nimic.

ADVERTISEMENT

Ăsta e adevărul, degeaba ai jucători de valoare, că mulți jucători nu te respectă pentru că nu ai personalitate și că știu că patronul ia deciziile”.

„Nu că mă deranjează, dar vor fi mereu antrenori care vor accepta să vină la FCSB și să știe că vor fi direct secunzi, iar asta nu e bine pentru nimeni, nici pentru ei, nici pentru campionat, nici pentru echipa respectivă”, a mai spus Vasile Miriuță, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT

„E ciudat cum au făcut schimbările înainte de meci!”

Iulian Miu a comentat schimbările din teren înainte de meciul cu FC Botoșani, pe care le-a caracterizat drept „ciudate”.

„Este cam devreme să ne gândim că a intervenit patronul, dar într-adevăr, e ciudat cum s-au făcut schimbările înainte de meci”, a mai spus Iulian Miu, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Iulian Miu a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să joace pe Ghencea și spune că va demisiona din poziția sa de la CSA Steaua, în cazul în care formația din Liga 1 își va disputa meciurile pe noua arenă, pe care juca în trecut:

„El spune că vrea să joace pe Arcul de Triumf şi cred că e imposibil să joace în Ghencea. E imposibil, din punctul meu de vedere. Cât timp există un proces, e greu să intri cu ei, că trebuie să faci un contract.

Ştii părerea mea. Nu vreau ca ei să ajungă să joace acolo. Jucăm noi, Steaua. Văd că şi el spune Steaua, dar pe bluza lui e FCSB. Şi pe panourile alea din spate scrie FCSB.

Dacă ajung să joace în Ghencea, îmi dau demisia. Îmi ţin linia şi o ţin în continuare. Pe Ghencea are cine să joace. E greu să joace FCSB acolo, atât timp cât există conflictul, e şi procesul şi e greu să intri într-o discuţie”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,75 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT