Fotbal intern

Replica lui Miriuţă la atacul lui MM, “paznici de noapte morţi ziua”

Mihai Stoica nu i-a rămas dator lui Vasile Miriuţă după ce antrenorul lui Dinamo a spus despre Steaua că garantează că, în cazul în care elevii săi se vor califica în play-off, atunci...
30.10.2017 | 13:07
Replica lui Miriuta la atacul lui MM paznici de noapte morti ziua
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu i-a rămas dator lui Vasile Miriuţă după ce antrenorul lui Dinamo a spus despre Steaua că garantează că, în cazul în care elevii săi se vor califica în play-off, atunci roş-albaştrii nu vor câştiga campionatul.Ei sunt acolo în faţă, noi trebuie să ţinem gura închisă şi să intrăm în play-off. Dar vă garantez eu că nu va câştiga Steaua nici acest campionat. Să vedem cât de uşor le va fi în play-off să ia titlul cu noi, cu CFR, cu Craiova, a spus Miriuţă.

Însă după victoria clară a Stelei de la Severin cu Craiova, 5-2, Mihai Stoica l-a pus la punct pe Vasile Miriuţă şi i-a spus acestuia să îşi vadă de echipa lui.Dacă Miriuţă e atât de isteţ, să ne spună şi nouă la ce rezultate să ne aşteptăm. Ar trebui să explice pe la Comisii ce a spus. Sunt destui paznici de noapte morţi ziua. Deocamdată, să reuşească să-l bată pe Hagi. Tare mă tem că vor avea meci greu rău de tot”, a declarat Stoica. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

ADVERTISEMENT

Vasile Miriuţă se teme de Viitorul! “Dacă nu bat diseară, ce să-i spun lui Meme?”

Contactat de către FANATIK.RO, Vasile Miriuţă a încercat să fie mai ponderat în declaraţii, semn că îi este teamă de partida cu Viitorul lui Gică Hagi. “Eu sunt amic cu Meme şi cu Dică şi nu i-am vorbit pe aceşti oameni niciodată de rău. Dar dacă nu bat diseară Viitorul, atunci ce replică să îi dau eu acum lui Meme? Însă te asigur că atâta timp cât eu sunt la Dinamo această echipă o să lupte pentru calificarea în play-off. 

Nu are rost să continuăm să ne atacăm unii pe alţii, iar eu trebuie să mă concentrez pe meciul pe care îl am cu Viitorul”, a spus Miriuţă. Antrenorul lui Dinamo nu a mai dorit nici să vorbească despre problemele de la Piatra Neamţ pe care o parte dintre jucătorii lui le-au făcut, semn că situaţia de la echipă este extrem de tensionată.

ADVERTISEMENT