Carousel hot news

Miriuţă se ia de “câini”: “Romera nu stă în ghete! Filip, o dezamăgire!”

Dinamo Bucureşti a ajuns la al patrulea meci consecutiv fără victorie în Liga 1 Betano. Vasile Miriuţă a preluat formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare după plecarea lui Cosmin Contra la...
28.09.2017 | 19:45
Miriuţă se ia de

Dinamo Bucureşti a ajuns la al patrulea meci consecutiv fără victorie în Liga 1 Betano. Vasile Miriuţă a preluat formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare după plecarea lui Cosmin Contra la echipa naţională, însă nu a reuşit să redreseze corabia.

Dinamoviştii au fost învinşi cu 2-3 de Concordia Chiajna, iar la finalul meciului, antrenorul “câinilor roşii” s-a arătat dezamăgit de câţiva dintre jucătorii echipei. Tehnicianul de 49 de ani i-a criticat pe rând pe Steliano Filip, Diogo Salomao sau Nascimento. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vasile Miriuta îl critică pe Contra

“Filip e dezamăgit că n-a plecat? Şi eu sunt foarte dezamăgit de atitudinea lui. Şi eu îmi doresc să antrenez Real Madrid. Dar, dacă n-ai ofertă? Dacă venea ofertă scrisă, patronul nu îi dădea drumul? n-au fost oferte, ce să facem acum, să îi lasam pe gratis?! E ca şi cum aş zice că nu mai vreau la Dinamo şi vreau să plec la Gladbach. Romera nu poate sta în ghete, Salamao sau Salomao nu mai joacă nimic. I-oi trezi cumva, trebuie să-i trezesc. Mai sunt jocuri, o să prindem play-off-ul”, a declarat Vasile Miriuţă la finalul meciului.

Vasile Miriuţă l-a atacat şi pe fostul antrenor al echipei. Acesta a declarat că niciodată nu ar fi făcut schimbul Nistor-Nascimento, dar şi că nu l-ar fi lăsat să plece pe Claudiu Bumba, fotbalist care a marcat unul dintre golurile victoriei Concordiei Chiajna.

“Ai renunţat la Bumba, n-ai voie! Nu făceam niciodată schimbul Nistor cu Nascimento. Nistor acoperă trei posturi, e extraordinar. O să vorbesc cu patronul, eu sunt maramureşean, îmi spun respectuos punctul de vedere. Cu unii nu se mai poate, nu poţi să te prezinti aşa”, a mai precizat Vasile Miriuţă la conferinţa de presă de după meciul de miercuri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri