Vasile Miriuță nu dă nicio șansă FCSB-ului la titlu: „CFR e favorită, nici nu se pune problema. Eventual Craiova să le pună probleme”

Flaviu Popa   
în Casa Pariurilor Liga 1
17/02/2020, 23:41
Vasile Miriuță nu dă nicio șansă FCSB-ului la titlu: „CFR e favorită, nici nu se pune problema. Eventual Craiova să le pună probleme”
Miriuță nu dă șanse FCSB-ului la titlu

Vasile Miriuță este extrem de supărat pe elevii săi după ce Hermannstadt a luat două goluri cu Astra. „Tati” speră ca echipa sa să rezolve urgent problemele defensive, pentru că în play-out greșelile nu mai sunt permise. Referitor la lupta la titlu, Miriuță mizează pe CFR Cluj.

Vasile Miriuță o vede pe CFR favorită clară la titlu

Antrenorul a făcut o scurtă analiză a meciului dintre Hermannstadt și Astra. „Am controlat meciul, ei cred că au ajuns o singură dată prin Alibec la poartă. A doua repriză am reușit să deschidem scorul, apoi a fost o nesincronizare în apărare. Bine că se întâmplă acum greșelile, până în play-out trebuie să le remediem. Sunt foarte supărat că am luat două goluri astăzi.

Eu am venit aici să salvez echipa de la retrogradare, nu să salvez echipa, că nu sunt salvatore della patria. Referitor la lupta la titlu, CFR e favorită, nici nu se pune problema. Singura echipă care le poate pune probleme e Craiova. CFR e o echipă pragmatică, Craiova are un mijloc puternic cu Nistor, Mateiu, Cicăldău”, a explicat Miriuță.

Bălan promite mai multe goluri în play-out

Adrian Bălan a înscris golul de 2-2 pentru Hermannstadt și putea să facă 3-2 pentru echipa sa în ultimele minute ale meciului. Fotbalistul promite că se va revanșa în partidele următoare.

„Mă bucur că am reușit să îmi ajut colegii, e un punct meritat și sper să înscriu în cât mai multe meciuri și să-mi ajut echipa.

Da, știam că am puțin timp la dispoziție, am intrat și am dat tot și mă bucur că am reușit să înscriu. Poate ultima ocazie pe care am ratat-o va intra la următorul meci”, a declarat Bălan la Digi Sport.

Hermannstadt așteaptă play-out-ul, unde avansul față de codașele Academica Clinceni și FC Voluntari va deveni minim.

  • 6-2 a fost raportul șuturilor pe poartă în Hermannstadt – Astra
  • 7-1 a fost raportul cartonașelor galbene în Hermannstadt – Astra
Închide ×