Fotbal intern

Vasile Miriuță pleacă de la Hermannstadt după ce și-a îndeplinit obiectivul: „Oferta din altă parte există”

12.06.2019 | 20:34
Vasile Miriuta pleaca de la Hermannstadt dupa ce sia indeplinit obiectivul Oferta din alta parte exista

Hermannstadt a pierdut cu 0-1 manșa retur din barajul cu U Cluj, dar a rămas în Liga 1 Betano după ce s-a impus în tur cu 2-0. Vasile Miriuță și-a anunțat plecarea de la echipă, deși președintele Iuliu Mureșan speră să-l convingă să rămână la petrecerea echipei din această seară. 

Vasile Miriuță pleacă de la Hermannstadt după ce și-a îndeplinit obiectivul

„E o bucurie enorm de mare. Obiectivul a fost atins. Felicit jucătorii pentru dăruirea lor, sunt mândru pentru că i-am antrenat. Mâine voi lua o decizie împreună cu familia și cu conducerea acestui club. Oferta din altă parte există, dar nu mă puteam gândi la ea câtă vreme am avut acest baraj” – a spus Vasile Miriuță la Look Sport.

„Le-am spus băieților că eu atunci când am intrat în fotbal, în 2003-2004, m-am luptat cu U Cluj. Acum le-am cerut să continue ei lupta. Am reușit să învingem, ne bucurăm. Îl felicit pe Miriuță. E cea mai frumoasă înfrângere din cariera mea. Vasile Miriuță e prietenul meu, chiar dacă presa scrie altceva. M-aș bucura să rămână” – a spus Iuliu Mureșan la Look Sport

„A fost cea mai frumoasă înfrângere pentru noi. Mă bucur foarte mult că vom juca și anul viitor în prima ligă. Aveam nevoie de un club ca Hermannstadt ca să pot să mă pun pe picioare. Am stat un an și jumătate accidentat. Am avut o mică teamă după ce au dat ei gol, dar ne-am apărat bine. Cred că ritmul a făcut diferența. Altfel se joacă în Liga 1, cu adversari mai puternici. Eu plec în vacanță acum, vedem ce va fi. Mai am contract un an aici” – a spus Alexandru Mățel la Look Sport.

„Este o senzație extraordinară. În vestiar erau deja boxele instalate, lumea petrece. Știam că U Cluj o să vină să atace, ne-am apărat șansa. E singura înfrângere de care ne bucurăm. Dacă ar fi fost 30.000 de locuri pe acest stadion, sunt sigur că tot plin era. În ultimele două zile am fost un pic relaxat, s-a văzut asta și pe teren. Dar e bine că am rămas în prima ligă” – a spus Petrișor Petrescu la Look Sport.