Sport

Vasile Miriuță, prima variantă de înlocuire a lui Dario Bonetti la Dinamo! Cristiano Bergodi, pe listă. Exclusiv

Dario Bonetti este pe făraș de la Dinamo după umilința din derby-ul cu FCSB, iar FANATIK a aflat că principala variantă de înlocuire este Vasile Miriuță.
14.09.2021 | 13:03
Vasile Miriuta prima varianta de inlocuire a lui Dario Bonetti la Dinamo Cristiano Bergodi pe lista Exclusiv
Vasile Miriuță, prima variantă de înlocuire a lui Dario Bonetti la Dinamo! Mureşan şi Zăvăleanu, şedinţă de criză. Exclusiv
ADVERTISEMENT
14-09-2021
10:06

Cristiano Bergodi, pe lista lui Dinamo!

Pe lângă Vasile Miriuţă, FANATIK a aflat că pe lista posibililor înlocuitori ai lui Bonetti la Dinamo este şi Cristiano Bergodi. Oficialii lui Dinamo l-au contactat pe Bergodi, care reprezintă o variantă de înlocuire a lui Bonetti. 

Dinamo a suferit o umilință istorică în “Derby de România” cu FCSB, scor 0-6. A fost cea mai mare diferenţă de scor din istoria derby-ului şi principalul vinovat pentru acest eşec usturător este considerat Dario Bonetti.

Board-ul DDB i-a transmis imediat după meci antrenorului italian că ar trebui să îşi dea demisia, aşa cum FANATIK a anunţat duminică seara. Bonetti a plecat luni din România şi are şanse mici să mai continue pe banca celor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Vasile Miriuță, prima variantă de înlocuire a lui Dario Bonetti la Dinamo!

Din informaţiile FANATIK, prima variantă de înlocuire a lui Dario Bonetti este Vasile Miriuţă. Preşedintele executiv al clubului, Iuliu Mureşan, l-a vrut pe Miriuţă şi după plecarea lui Dusan Uhrin, însă a fost ales Dario Bonetti.

Un cuvânt greu de spus în această decizie l-au avut şi cei din DDB, dar şi Nicolae Badea, omul care ajută din umbră clubul să supravieţuiască. Însă, relaţia dintre Bonetti şi board-ul DDB s-a deteriorat rapid şi după umilinţa suferită împotriva celor de la FCSB, i s-a cerut demisia.

ADVERTISEMENT

Mureşan şi Zăvăleanu, şedinţă de criză!

Dario Bonetti a plecat luni dimineaţa în Italia. De altfel, antrenorul italian avea stipulat în contract şi un zbor lunar dus-întors până acasă plătit de club, pe lângă salariul de 6000 de euro. Plecarea a fost una programată şi nu a avut legătură cu înfrângerea dură din derby.

Luni de dimineaţa, Răzvan Zăvăleanu şi Iuliu Mureşan au avut o şedinţă de criză în care au discutat despre situaţia de la club şi au căutat cât mai rapid soluţii de redresare, mai ales că Dinamo a ajuns pe locul 14 în clasament.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti, după meci: “Este cea mai neagră seară din viaţa mea!”

Imediat după meci, Dario Bonetti a spus că este cea mai neagră seară din viaţa lui şi şi-a cerut scuze în faţa suporterilor:

”Este un moment extrem de dificil, îmi pare rău pentru suporteri, era un derby, trebuie să vedem și părțile pozitive și cele negative. În minutul 40 era 1-0 pentru eu, apoi totul s-a năruit după eliminarea lui Filip, au fost apoi două goluri din faze fixe și unul din penalty.

ADVERTISEMENT

Și pentru mine totul e nou, nu am luat bătaie niciodată, e cea mai neagră seară din viața mea. Am controlat meciul până atunci, nu e ușor de explicat, totul s-a schimbat după cartonașul roșu. Trebuie să devenim o echipă, să ne creăm ocazii, acum avem mulți jucători de calitate, trebuie să adunăm puncte.

Nu m-am așteptat la acest scor, totul s-a terminat la eliminare, a fost foarte ușor pentru ei , ai mei au încercat să dea totul. Nu se pune problema retrogradării”a spus Bonetti.

Vasile Miriuţă a condus Dinamo în sezonul 2017-2018

Vasile Miriuţă a mai condus Dinamo în sezonul 2017-2018, însă a plecat de la club după ce echipa a ratat play-off-ul. Miriuţă a fost dat afară de Ionuţ Negoiţă în luna februarie şi înlocuit cu Florin Bratu.

  • 52 de ani are Vasile Miriuţă
  • 6000 de euro este salariul lunar al lui Dario Bonetti 

 

ADVERTISEMENT