Sport

Vasile Miriuță, reacție dură după eșecul CFR-ului în fața lui Young Boys: „Cu Petrescu sau Edi Iordănescu era sacrificiu!”

Vasile Miriuță, fost antrenor la CFR Cluj, a avut o reacție dură după ce formația ardeleană a pierdut manșa retur din turul 3 preliminar UCL contra elvețienilor de la Young Boys Berna, scor 3-1 (4-2 la general).
11.08.2021 | 12:19
Vasile Miriuță, reacție dură după eșecul CFR-ului în fața lui Young Boys: „Cu Petrescu sau Edi Iordănescu era sacrificiu!”
Vasile Miriuță, reacție dură după eșecul CFR-ul în fața lui Young Boys: „Cu Petrescu sau Edi Iordănescu era sacrificiu!”sursa foto hepta.ro
ADVERTISEMENT

Pentru Young Boys, au marcat Siebatcheu (două goluri) și Ngamaleu, în timp ce unica reușită a ardelenilor a fost semnată de Omrani.

În play-off-ul Europa League, CFR Cluj se va confrunta cu Steaua Roșie Belgrad, campioana Serbiei.

Vasile Miriuță, reacție dură după eșecul CFR-ul în fața lui Young Boys

Vasile Miriuță acuză faptul că jucătorii CFR-ului nu mai au spiritul de sacrificiu din perioada în care echipa ardeleană era antrenată de Dan Petrescu sau Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

„Ce s-a întâmplat la Cluj, s-a întâmplat şi la Berna după primele 20 de minute. Adevărul este că am întâlnit o echipă foarte puternică, s-a văzut diferenţa de valoare, şi individual, şi ca echipă, şi ca organizare din toate punctele de vedere.

Asta e realitatea, n-avem ce face! Dacă ajungi în Champions League, trebuie să faci achiziţii de valoare!

ADVERTISEMENT

CFR a luat nişte jucători buni, dar liberi de contract: Bouhenna, Rodriguez. Trebuie să investeşti şi să aduci 3-4 jucători de mare valoare.

Acum un an, am jucat cu Celtic şi n-a fost o diferenţă fizică. Acum a fost o diferenţă fizică de la cer la pământ.

ADVERTISEMENT

Noi n-am putut să alergăm. CFR Cluj e mai slabă faţă de anul trecut, din toate punctele de vedere. Nu mi-a plăcut de când a început campionatul, nu mi-a plăcut nici cu Lincoln.

Nu mai văd jucătorii atât de motivaţi, nu ştiu ce se întâmplă. Anul trecut, jucătorii mureau unul pentru altul pe teren.

ADVERTISEMENT

Cu Petrescu sau Edi Iordănescu era sacrificiu, asta nu se mai întâmplă acum. Nu pot să spun despre Marius Şumudică, dar spun ce văd.

E clar că echipa suferă şi din punct de vedere fizic. Nu pot să evidenţiez niciun jucător de la CFR”, a declarat Vasile Miriuță, la Look Sport.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik