Vasile Miriuță s-a despărțit de Kisvarda! Antrenorul pleacă după nouă meciuri pe banca formației maghiare

Francisc Oprea   
în Fotbal international
08/10/2019, 20:51
Vasile Miriuță s-a despărțit de Kisvarda! Antrenorul pleacă după nouă meciuri pe banca formației maghiare GALERIE FOTO
Comunicatul maghiarilor după despărțirea de Miriuță, unul extrem de dur: ”Avem idei diferite despre fotbal”. Sursă Foto: Sportpictures

Vasile Miruță a ajuns la un acord pentru întreruperea relațiilor contractuale cu Kisvarda. Anunțul a fost făcut de clubul maghiar pe site-ul oficial, iar în cursul zilei de miercuri contractul va fi reziliat. Miriuță lasă Kisvarda pe locul 6 în Ungaria, după trei înfrângeri și un rezultat de egalitate în ultimele patru partide.

Vasile Miriuță s-a despărțit de Kisvarda

Vasile Miriuță și oficialii clubului Kisvarda au ajuns la un acord pentru încetarea contractului semnat de antrenor în vară. Miercuri va fi oficializată despărțirea, iar anunțul a fost făcut de clubul maghiar printr-un comunicat oferit pe site-ul oficial.

Am convenit să întrerupem contractul cu Vasile Miriuţă. Clubul nostru şi antrenorul au idei diferite despre fotbal și nu dorim să afectăm relațiile viitoare dintre cele două părți. După şedinţa pe care am avut-o azi (n.r.marţi), am decis să îi mulţumim lui Miriuţă pentru munca depusă, dar drumurile noastre se vor despărți.  Sperăm ca Vasile Miriuţă să îşi găsească o echipă nouă cât mai curând şi să aibă rezultate bune. Mult succes!“, se arată pe site-ul oficial al clubului Kisvarda.

Vasile Miriuță a condus opt meciuri de pe banca celor de la Kisvarda. Sursă Foto: Sportpictures
Vasile Miriuță a condus opt meciuri de pe banca celor de la Kisvarda. Sursă Foto: Sportpictures

Reacția lui Vasile Miriuță

După trei victorii în primele patru etape, rezultatele echipei Kisvarda au scăzut, nereușind nicio victore în ultimele patru jocuri de campionat. Vasile Miriuță a lăsat formația maghiară pe locul șase, cu 10 puncte obținute în primele opt etape, la 11 în spatele liderului Mol Fehervar. În plus, deja fosta echipă a lui Vasile Miriuță oferă și golgheterul campionatului, Gicu Grozav.

La despărțirea de club, Miriuță și-a declarat regretul că pleacă: “Îmi pare rău că s-a întâmplat asta, dar vreau să le mulțumesc celor din conducere pentru oportunitatea pe care mi-au oferit-o la Kisvarda. Le urez mult succes celor din club și jucătorilor, iar suporterilor le doresc să aibă parte de rezultate pozitive“.

  • 51 de ani are Vasile Miriuță
  • 9 meciuri a antrenat Miriuță la Kisvarda: 4 victorii, 4 înfrângeri și un egal
Închide ×