Fotbal intern

Vasile Miriuţă, săgeţi către Bratu. Ce reclamă fostul antrenor al câinilor

22.04.2018 | 21:39
Vasile Miriuta sageti catre Bratu Ce reclama fostul antrenor al cainilor

Vasile Miriuţă critică dur numirea antrenorilor fără licenţă PRO, după ce Adi Mutu şi Rică Neaga au mărit numărul tehnicienilor care nu au făcut şcoala de antrenori la 4. Ceilalţi doi sunt Florin Bratu şi Nicolae Dică.

“Sunt vreo 4-5 antrenori în România care nu au licenţă PRO. Eu nu pot să-mi dau seama cum se poate. Îmi aduc aminte ce s-a întâmplat în cazul Rădoi, cât scandal s-a făcut. Mâine îmi iau echipă, nu am atâţia bani (râde) şi te pun pe tine antrenor. Nu cred că e o variantă bună la ora actuală. E trist. Ca antrenor cu licenţă, ai fost la şcoală, ai umblat, ai plătit nişte bani, ai învăţat ceva. Nu vreau să spun despre Rică Neaga că nu poate să ajungă un antrenor bun, sau despre Bratu sau despre Mutu, dar trebuie să fie nişte reguli. Eu nu văd regula asta în alte ţări şi mă refer iarăşi la Germania, cu toate că iar o să zică lumea că iar vine ăsta cu Germania. Acolo nu există aşa ceva. Stai două-trei săptămâni şi trebuie să-ţi cauţi antrenor cu licenţă. De ce mai facem şcoală?”, a comentat Vasile Miriuţă, la Look TV.

Vasile Miriuţă, înţepături şi pentru Mutu

Antrenorul nu a vrut să îşi dea cu părerea despre Adrian Mutu, cel care nu îl voia pe Miriuţă când în staff-ul lui Dinamo: “Aştept să treacă două-trei etape şi după aceea îmi voi spune părerea. Nu vreau să spun acum, cum a spus el de mine sau de alţi antrenori. Sper să-l laud, s-ar putea să-l laud”, a încheiat Vasile Miriuţă, în platoul Look TV.

Vasile Miriuţă a devenit extrem de vocal la adresa fostei sale echipe, după ce aceasta a fost preluată de Florin Bratu. Cu toate acestea, antrenorul lui Dinamo a declarat că nu îi poartă pică predecesorului său. ”Vasile e simpatic. În primul rând îi mulțumesc pentru că s-a uitat la noi. Îi mulțumesc pentru că tot el spunea că nu are timp să vadă meciurile noastre, iar acum și-a făcut timp și pentru Dinamo!”, a spus Bratu, după meciul cu Timişoara. ( vezi declaraţia aici)