Fotbal intern

Vasile Miriuţă, săgeţi către oficialii lui Dinamo. “Au vândut cinci titulari într-o lună!”

23.08.2018 | 17:51
Vasile Miriuţă a trimis săgeţi către oficialii lui Dinamo. Antrenorul român a pregătit gruparea din "Ştefan cel Mare"

Vasile Miriuţă, fostul antrenor din “Ştefan cel Mare”, a trimis săgeţi către oficialii lui FC Dinamo Bucureşti, despre care susţine că au vândut cinci titulari într-o singură lună. Mai mult, tehnicianul în vârstă de 49 de ani i-a atacat pe dinamovişti pentru prostul management din “Groapă”.

Vasile Miriuţă consideră că oficialii lui FC Dinamo Bucureşti au renunţat mult prea uşor la Valentin Costache, Paul Anton, Steliano Filip, Ionuţ Nedelcearu şi Filipe Nascimento, iar sumele pe care le-au încasat au fost mult prea mici pentru pretenţiile clubului din “Ştefan cel Mare”.

Vasile Miriuţă, săgeţi către oficialii lui Dinamo

“Orice se poate întâmpla la Dinamo, ştim cu toţii! Păi, cât m-am  luptat, m-am rugat de cei de la CFR să mi-l dea înapoi, când eram la Dinamo şi acum ei vor să-l vândă iar?! Am văzut că oricine e transferabil pentru o sumă…am auzit că ar fi vorba de un milion de euro. Am văzut că l-au dat şi pe May la Ludogoreţ pentru 500.000 de euro. S-au vândut jucători pe bandă rulantă la Dinamo. Când am fost eu s-au dat cinci jucători, Costache, Anton, Nascimento, Filip şi cu Nedelcearu. Cinci într-o lună de zile, toţi titulari”, a spus Vasile Miriuţă, fostul antrenor de la FC Dinamo Bucureşti.

Ce zice Vasile Miriuţă despre transferul lui Dan Nistor la FCSB

Vasile Miriuţă a vorbit şi despre interesul formaţiei FCSB pentru Dan Nistor. Gigi Becali este pregătit să-i ofere lui Ionuţ Negoiţă 750.000 de euro în schimbul căpitanului de la FC Dinamo Bucureşti, iar mijlocaşul urmând să primească un salariu lunar de 20.000 de euro, faţă de 9.000 cât încasează în “Ştefan cel Mare”. Antrenorul român crede că transferul lui Dan Nistor la FCSB depinde doar de el, dar este de părere că Ionuţ Negoiţă ar face un pas greşit dacă ar renunţa la căpitanul lui Dinamo.

“Depinde ce-şi doreşte şi Dan. Are 30 de ani, dar poate să mai joace liniştit. De el depinde totul! Dacă-l dai şi pe May şi pe Nistor nu mai ştiu ce se doreşte acolo…îţi dai cei mai buni fotbalişti?! Nu cred că se vrea performanţă”, a spus Vasile Miriuţă la  Prosport.

Harlem Gnohere a fost vândut cu 250.000 de euro

FC Dinamo Bucureşti a încasat pentru Valentin Costache 500.000 de euro, Filipe Nascimento a plecat pe 200.000 de euro, Paul Anton a ajuns la Anji pentru 400.000 de euro, Steliano Filip a fost vândut la Hajduk Split pe 500.000 de euro, iar Ionuţ Nedelcearu pe 600.000 de euro. Pe lângă aceştia, Adam Nemec a plecat de la FC Dinamo Bucureşti liber, la fel ca şi Eric Bicfalvi. “Câinii” au renunţat cu uşurinţă şi la Harlem Gnohere, unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1 Betano. Francezul a fost cumpărat de Gigi Becali de la gruparea din “Ştefan cel Mare” cu 250.000 de euro, iar acum este cotat de site-urile de specialitate la 2.000.000 de euro. “Bizonul” a devenit om de bază în primul unsprezece al “roş-albaştrilor”, după ce a dat 33 de goluri în 67 de meciuri jucate pentru vicecampioana României.

11,28 milioane de euro costă lotul lui FC Dinamo Bucureşti, conform transfermarkt.com

 

 

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri