Fotbal intern

Vasile Miriuţă şi-a scris “A1” cu carioca pe tricoul de la Hermannstadt! Foto

12.10.2018 | 11:44
Vasile Miriuţă şi-a scris A1 cu carioca pe tricoul de la Hermannstadt. Antrenorul Vasile Miriuţă în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti

Vasile Miriuţă şi-a scris “A1” cu carioca pe tricoul de la Hermannstadt după ce echipa din Sibiu nu s-a mişcat sufiecent de repede încât să-i pregătească noului antrenor de la club un echipament personalizat. Fostul tehnician de la FC Dinamo Bucureşti s-a văzut nevoit să improvizeze şi tot ce a rămas de făcut a fost să ia carioca şi să îşi facă semnul de “A1” pe un tricou normal.

Ce este amuzant la gestul lui Vasile Miriuţă este că i-a tremurat mâna, iar asta s-a văzut apoi şi pe “opera” reuşită (Vezi foto mai jos). Vasile Miriuţă l-a înlocuit la echipa nou-promovată pe Alexandru Pelici şi fostul tehnician de la formaţia din Ştefan cel Mare a discutat despre cum a ales să semneze cu AFC Hermannstadt:

Sincer, după discuţia cu acţionarii, n-am stat mult pe gânduri, am văzut că îşi doresc să facă treabă. Şi afară am avut oferte, dar nu m-am regăsit în acele proiecte, dar în proiectul de aici m-am regăsit. Mie îmi plac provocările şi sunt sigur că împreună cu cei de aici vom reuşi să ducem la bun sfârşit ce ne-am propus.

Vasile Miriuţă şi-a scris “A1” cu carioca pe tricoul de la Hermannstadt

Domnul Pelici a fost aproape doi ani, a promovat echipa din Divizia B, a făcut lucruri frumoase, s-au legat nişte relaţii de prietenie şi de joc. Nu e uşor să schimbi, dar trebuie să schimb, pentru că eu am altă filozofie. Îmi doresc altceva să joc, dar nu e uşor”, a declarat Vasile Miriuţă, la Telekom Sport.

Vasile Miriuţă şi-a scris A1 cu carioca pe tricoul de la Hermannstadt. Antrenorul Vasile Miriuţă la primul interviu acordat din funcţia de tehnician al celor de la AFC Hermannstadt
Vasile Miriuţă şi-a scris A1 cu carioca pe tricoul de la Hermannstadt. Antrenorul Vasile Miriuţă la primul interviu acordat la Sibiu

AFC Hermannstadt este o echipă nou-promovată în Liga 1 Betano, după ce au terminat pe locul doi în Liga 2 în eşalonul secund, după Dunărea Călăraşi. Sibienii au ajuns până în Cupa României a stagiunii precedentă, unde au pierdut trofeul în faţa celor de la Universitatea Craiova, care s-au impus cu scorul de 2-0. Acum, Hermannstadt ocupă penultimul loc al clasamentului cu doar opt puncte acumulate în primele 11 runde.