Fotbal intern

Vasile Miriuță, supărat după Dinamo – Hermannstadt: „Haideți, domnișoară, că mă provocați!”

29.03.2019 | 23:14
Vasile Miriuta suparat dupa Dinamo  Hermannstadt Haideti domnisoara ca ma provocati

Dinamo București a obținut o victorie importantă în runda a 3-a din play-out-ul Ligii 1 Betano, în fața celor de la FC Hermannstadt, scor 2-0. Cele două goluri înscrise de Montini și Klimavicius au venit în primele 15 minute ale partidei. La finalul meciului, antrenorul Vasile Miriuță a oferit prima reacție după meci și s-a arătat supărat de întrebările pe care i le-au pus reporterii.

Vasile Miriuță, supărat pe reporteri la finalul meciului Dinamo – Hermannstadt

Vasile Miriuță s-a arătat dezamăgit de ratările echipei sale și de greșelile din apărare în meciul din Groapă: „Am făcut aceleași greșeli pe care le-am făcut cu Chiajna în prima repriză. Două centrări, două goluri. A fost 2-0 după 15 minute, meciul era gata. Am avut câteva ocazii mari și în a doua repriză. Am avut și acea bară, dacă intra altfel era situația la 2-1 la pauză. Am avut și ocazia lui Blănaru… Dacă nu o bagi în poartă din juma de metro, fotbalul te pedepsește.”

Întrebat de reporteri ce s-a întâmplat cu echipa sa, care era aproape de locul de play-off înainte de pauză de iarnă, Vasile Miriuță a răbufnit:  Hai că mă provoci acuma! Cum adică să prindem locul de play-off? Obiectivul nostru era să nu retrogradăm!”

Când a primit aceeași întrebare, sub o altă formă, Miriuță a fost din nou tăios: „Haideți, domnișoară, că mă provocați și dumneavoastră! Cum adică unde e locul nostru? Păi unde era echipa asta în clasament? Când am venit aici, Hermannstadt se bătea la retrogradare.”

FC Hermannstadt are doar 17 puncte, după 3 etape din play-out-ul Ligii 1 Betano. Sibienii au fost egalați de FC Voluntari, echipă care a fost mult timp „lanterna roșie” a campionatului.