Fotbal intern

Vasile Miriuță îi dă interzis lui Tsoumou la Dinamo: „Ăsta e Juvhel al nostru”

09.12.2018 | 17:11
Vasile Miriuta ii da interzis lui Tsoumou la Dinamo Asta e Juvhel al nostru
ADVERTISEMENT

Dinamo a scos o remiză la Târgu Mureș, în fața celor de la FC Hermannstadt, scor 1-1, în etapa a 19-a a Ligii 1 Betano. Tehnicianul „câinilor”, Mircea Rednic, s-a arătat impresionat de unul dintre fotbaliștii care evoluează în atacul Sibiului.

„Mi-aş dori să am şi eu un atacant cum au cei de la Sibiu, un atacant care protejează, ţine de minge, dă timp celorlalţi să urce”, a declarat Rednic, imediat după terminarea partidei. Juvhel Tsoumou a venit în această vară la Hermannstadt de la echipa cipriotă Ermis Aradippou. El este golgeterul echipei, după ce a marcat 4 goluri în 13 partide. O eventuală trecere a lui Tsoumou în Ștefan cel Mare este exclusă, susține însă antrenorul lui Hermannstadt, Vasile Miriuță.

ADVERTISEMENT

Vasile Miriuță, despre un posibil transfer al lui Tsoumou la Dinamo

Vasile Miriuță a spus pentru FANATIK că nici nu se pune problema ca Tsoumou să meargă în Ștefan cel Mare: „Tsoumou e jucător bun. Nici vorbă să ni-l ia Dinamo, nici vorbă de așa ceva. E atacantul de care avem nevoie. Muncește mult, se pune în folosul echipei, un jucător foarte bun care sprijină echipă. Ăsta e Juvhel al nostru. Nu știu dacă are vreo clauză, că nu i-am citit contractul, nu e treaba mea.”

Tehnicianul lui Hermannstadt, care a antrenat în stagiunea precedentă Concordia Chiajna și Dinamo, ne-a spus că Tsoumou se completează foarte bine cu ceilalți doi jucători din atacul sibian, Ștefan Blănaru și Bogdan Rusu: „El cu Blănaru și Rusu sunt cei trei atacanți pe care îi am. Ei doi (n.r. Blănaru și Rusu) au fost golgeterii echipei în Liga 2, dar liga a doua nu e Liga 1. Sunt trei atacanți buni. În orice moment pot juca doi dintre ei. Sunt băieți de caracter care au înțeles acest lucru”, a spus Vasile Miriuță, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
  • 400.000 de euro este valoarea lui Juvhel Tsoumou, potrivit transfermarkt.de
  • 2 selecții în naționala Republicii Congo are atacantul lui Hermannstadt