Pe cine ar putea aduce Miriuţă în locul lui Penedo: “Am avut discuţii”

Silviu Ghering    Gabriel Esanu   
în Dinamo
12/01/2018, 16:00
Pe cine ar putea aduce Miriuţă în locul lui Penedo: “Am avut discuţii”

Dinamo este aproape să realizeze o mutare surprinzătoare pe piaţa transferurilor. În condiţiile în care Jaime Penedo nu s-a prezentat la reunirea lotului, Vasile Miriuţă caută un înlocuitor. O variantă ar fi fostul său elev, Mihai Mincă, actualmente în Liga 3, la Şirineasa, anunţă actualdecluj.ro.

“Am avut ceva discuţii, nu ştiu să vă zic mai multe, Dinamo sună tentant. Mi-ar plăcea să lucrez din nou cu Vasile Miriuţă, dar asta nu depinde doar de mine. Cum am mai spus, mi-e foarte dor de meciurile tari, iar Dinamo e o echipă mare din România”, a spus Mincă pentru sursa citată.

Mihai Mincă a început sezonul la CFR Cluj, dar a plecat de la liderul Ligii 1 după un conflict cu Dan Petrescu. A semnat apoi, în mod surprinzător, cu Şirineasa, în Liga 3. În cazul în care transferul la Dinamo nu se concretizează, Mincă, 33 de ani, ia în calcul să se retragă din activitate.

“Dacă nu-mi găsesc o echipă serioasă în iarnă, poate mă las.  Dacă e să mă duc undeva în iarnă, vreau să joc. Şi nu vreau să semnez cu orice echipă, doar de dragul de-a ma bifa un club. Mi-aş dori ceva serios şi aş vrea să merg în străinătate, în primul rând. Dacă nu, la o echipă de top din România. Am experienţă şi mi-e dor de meciurile tari”, a mai spus Mincă.

Închide ×