ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Miriuţă, veste proastă! Ce se întâmplă cu jucătorii împrumutaţi

Dinamo Bucureşti a terminat turul campionatului în genunchi. "Câinii roşii" nu au mai câştigat niciun meci în ultimele cinci etape din Liga 1 Betano, iar formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare...
Autor: Razvan Nicolae | 03.10.2017 | 08:16
Miriuţă, veste proastă! Ce se întâmplă cu jucătorii împrumutaţi

Dinamo Bucureşti a terminat turul campionatului în genunchi. “Câinii roşii” nu au mai câştigat niciun meci în ultimele cinci etape din Liga 1 Betano, iar formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a ajuns pe locul 7, poziţie care le-ar permite calificarea doar în play-out. Aceasta este cea mai slabă clasare a clubului, la finalul turului, din ultimii 50 de ani de existenţă.

ADVERTISEMENT

Vasile Miriuţă, antrenorul lui Dinamo, a anunţat că vrea să readucă la echipă mai mulţi dintre jucătorii care au fost împrumutaţi în această vară. Planul tehnicianului de 49 de ani s-a lovit însă de o problemă. Conducerea clubului l-a anunţat că nu poate rechema fotbaliştii trimişi la alte echipe. “Avem un nucleu bun şi am vorbit cu conducerea, vom avea mai mulţi tineri în lot. Nu putem juca numai cu tineri, dar aţi văzut ce bine a jucat Dudea cu Astra”, declara Vasile Miriuţă la finalul meciului cu Astra Giurgiu din ultima etapă a turului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce mesaj i-a transmis Danciu lui Vasile Miriuţă

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, i-a dat antrenorului o veste proastă. Acesta a declarat că nu crede că există posibilitatea ca Dinamo să recheme jucătorii trimişi sub formă de împrumut la alte echipe. “Nu ştiu dacă există posiblitatea ca jucătorii pe care noi i-am împrumutat să îi aducem înapoi în iarnă. Doar Popa de la Botoşani cred că ar putea veni, însă numai dacă dăm o sumă de bani”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru o televiziune de sport.

Dinamo Bucureşti a trimis în această vară o serie de jucători la echipele din Liga 1 Betano şi Liga 2. Câţiva dintre aceştia au reuşit să aibă prestaţii bune la formaţiile la care au fost împrumutaţi. Daniel Popa (Botoşani), Patrick Petre (Sepsi), Vlad Olteanu şi Mihai Popescu (FC Voluntari), Laurenţiu Manole şi Andrei Târcoveanu (Gaz Metan Mediaş), Denis Ciobotariu şi Mihai Neicuţescu (Chindia Târgovişte) ar fi fost soluţiile la care Vasile Miriuţă ar fi putut să apeleze.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!