Miriuţă, mesaj pentru Becali: "O să dau interviu în ungureşte!"

Vasile Miriuta, Gigi Becali, Dinamo - FCSB

A început deja marele derby Dinamo - FCSB. Vasile Miriuţă e cel care a dat startul declaraţiilor incendiare. Iată ce a spus despre Gigi Becali

Dinamo a învins la Chiajna, scor 4-3, şi a ajuns pe locul 6 în clasament. Pentru "câini" urmează meciul cu FCSB, marele derby care, odată câştigat, i-ar putea propulsa în play-off. 

"O să-l sun pe Gigi să-i spun că, dacă-l bat , îi dau interviu în ungureşte", a fost declaraţia prin care Vasile Miriuţă a prefaţat "derby de România". Vorbele lui Miriuţă au fost o replică la o declaraţie a lui Gigi Becali care, în războiul acestuia cu CFR Cluj, făcuse câteva afirmaţii şi la adresa antrenorului dinamovist. 

"Vasile Miriuţă e ungur! Cum să ţină cu românii?"

Miriuţă afirmase că, la meciul FCSB - CFR 1-1, a ţinut cu formaţia clujeană, echipă la care a antrenat. Acest lucru i-a prilejuit lui Becali o "ieşire la rampă" în stilul caracteristic, prin care a explicat de ce ţine neapărat ca CFR Cluj să nu câştige campionatul în anul centenarului Marii Uniri. 

"Păi Vasile Miriuţă nu e ungur? Ce vrei acum, ca ungurul să ţină cu românul vreodată în viaţa ta? Dacă are cetăţenie ungurească? A jucat la naţionala Ungariei, el e ungur, ţine cu ungurii, mai ales acum primeşte ordin de zi pe unitate la ei, în centenar, să câştige ungurii în România campionatul. Au ordin de zi de la Orban al Ungariei", spunea Becali.