Miriuţă, mesaj pentru Becali: “O să dau interviu în ungureşte!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
13/02/2018, 10:14
Miriuţă, mesaj pentru Becali: “O să dau interviu în ungureşte!”

Dinamo a învins la Chiajna, scor 4-3, şi a ajuns pe locul 6 în clasament. Pentru “câini” urmează meciul cu FCSB, marele derby care, odată câştigat, i-ar putea propulsa în play-off. 

“O să-l sun pe Gigi să-i spun că, dacă-l bat , îi dau interviu în ungureşte”, a fost declaraţia prin care Vasile Miriuţă a prefaţat “derby de România”. Vorbele lui Miriuţă au fost o replică la o declaraţie a lui Gigi Becali care, în războiul acestuia cu CFR Cluj, făcuse câteva afirmaţii şi la adresa antrenorului dinamovist. 

“Vasile Miriuţă e ungur! Cum să ţină cu românii?”

Miriuţă afirmase că, la meciul FCSB – CFR 1-1, a ţinut cu formaţia clujeană, echipă la care a antrenat. Acest lucru i-a prilejuit lui Becali o “ieşire la rampă” în stilul caracteristic, prin care a explicat de ce ţine neapărat ca CFR Cluj să nu câştige campionatul în anul centenarului Marii Uniri. 

“Păi Vasile Miriuţă nu e ungur? Ce vrei acum, ca ungurul să ţină cu românul vreodată în viaţa ta? Dacă are cetăţenie ungurească? A jucat la naţionala Ungariei, el e ungur, ţine cu ungurii, mai ales acum primeşte ordin de zi pe unitate la ei, în centenar, să câştige ungurii în România campionatul. Au ordin de zi de la Orban al Ungariei”, spunea Becali. 

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu a blocat un transfer la FCSB: “L-a sunat pe Becali”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.