Vasile Mogoş, declaraţie de dragoste pentru România din Italia: “Mi-e dor de ţară, o să pup pământul când vin”

Andrei Șchiopu   
în Echipa nationala
24/05/2020, 21:38
Vasile Mogoş, declaraţie de dragoste pentru România din Italia: “Mi-e dor de ţară, o să pup pământul când vin”
Vasile Mogoș, patriot adevărat: „Când vin în țară pup pământul!”. Sursă foto: sportpictures.eu

Vasile Mogoș, fundașul lateral al lui Cremonese, formație din Serie B, și-a declarat dragostea pentru România și a mărturisit că îi este dor de casă.

Vasile Mogoș, mesaj plin de patriotism

Vasile Mogoș, fundașul naționalei României, a vorbit despre cât de mult înseamnă pentru el să reprezinte România pe teren și a mărturisit că îi este dor de casă:

Când vin în ţară, când cobor din avion, pup pământul jos, mi-e dor de ţară, de mâncare, să mă duc la magazin să cer pastramă, cârnaţi, să mănânc o sămânţă, să joc un şah, o damă, d-asta mi-e dor!

Asta e vacanţa mea, nu să mă destrăbălez, să stau cu băieţii, cu verişorii mei, cu fraţii mei, să stau la ţară, să facem un grătar şi să stăm toţi împreună să povestim amintirile pe care le avem”.

„Mi-aș dori să iau un camion și să colind toată România!”

Vasile Mogoș a continuat și a povestit care este visul său suprem: „Mi-aş dori ca într-o zi să iau un camion ceva să umblu toată România, când eram mai mic făceam aşa, dar vreau să văd toată România, toate peisajele, cum mi-au spus mama şi tata că România e foarte frumoasă.

Mie îmi place România şi când pot, mă întorc întotdeauna. Şi iarna asta m-am întors de anul nou”.

„Îmi face plăcere să vorbesc cu ei, dacă sunt bine, să văd cum au petrecut carantina, mai vorbim între noi. Îmi place să vorbesc cu băieţii. Am vorbit cu mai mulţi, cu Radu, cu Puski (n.r. – George Puşcaş), cu Nistor, cu Niţă, cu Anton, i-am făcut urări lui Răzvan Marin.

Îmi face mare plăcere să vorbesc cu ei, înseamnă că le-am lăsat ceva la băieţi.

Eu sunt băiat de la ţară, cum se spune la noi, sunt foarte adevărat şi aşa sunt făcut eu. E greu pentru mine că nu vorbesc niciodată cu nimeni în româneşte”, a mai spus Vasile Mogoș pentru TelekomSport.

Închide ×