Life

Vasile Muraru, cuvinte emoționante după ce a aflat de starea gravă a lui Florin Piersic: ”Ne rugăm toți”

Declarația emoționantă a lui Vasile Muraru după ce a aflat că actorul Florin Piersic se află în stare gravă pe patul de spital.
08.05.2024 | 19:12
Vasile Muraru cuvinte emotionante dupa ce a aflat de starea grava a lui Florin Piersic Ne rugam toti
Vasile Muraru și Florin Piersic sunt prieteni buni. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorul Vasile Muraru a făcut declarații emoționante după ce a aflat că maestrul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, se află în stare gravă pe patul de spital. Cei doi sunt nu doar colegi de breaslă, ci și prieteni.

Ce mesaj a transmis Vasile Muraru

Vasile Muraru a reacționat după ce a aflat că Florin Piersic a fost transferat marți seară, cu un avion SMURD, de la Institutul Inimii din Cluj Napoca la Institutul ”Matei Balș” din Capitală. Vasile Muraru și-a exprimat regretul și speră că Florin Piersic să își revină.

ADVERTISEMENT

De asemenea, actorul abia și-a găsit cuvintele ca să-și dea cu părerea despre situația în care se află Florin Piersic. Ar simți o durere mare dacă s-ar întâmpla ceva mai grav, căci îl leagă multe amintiri de artist.

”Îmi este foarte greu să vorbesc în aceste momente despre maestrul Florin Piersic, un adevărat monument al teatrului și filmului românesc. Îl cunosc de foarte mulți ani, nici nu le mai știu numărul, și suntem prieteni buni.

ADVERTISEMENT

Avem atât de multe amintiri împreună… Însă, să vă spun un lucru.  Niciodată, dar niciodată,  nu am putut să vorbesc cu el decât la persoana a doua.  Mereu îmi zicea, ‘spune-mi Florin, măi Vasile, nu mă mai domni atâta…’. Era un semn de respect al meu pentru el”, a precizat Vasile Muraru pentru wowbiz.ro

Vasile Muraru, îngrijorat pentru Florin Piersic

Vasile Muraru a mai mărturisit că el și alți colegi de breaslă se roagă la Dumnezeu în fiecare zi pentru ca Florin Piersic să se facă bine și să urce din nou pe scenă. ”Suntem înnebuniți cu toții”, a punctat actorul.

ADVERTISEMENT

”Acum, de când s-a operat, atât eu, cât și colegii mei  ne gândim doar la el și starea lui de sănătate. Suntem înnebuniți cu toții. Ne rugăm toți în fiecare zi la Dumnezeu pentru el, să îi dea putere să se refacă și să revină acolo unde îi este locul, pe scenă”, a mai detaliat Vasile Muraru.

Florin Piersic a ajuns în această situație după ce la începutul lunii mai a acuzat stări de rău, după un spectacol susținut în Cluj-Napoca, orașul natal. A fost transportat inițial la Spitalul Militar din această zonă și i s-a descoperit o infecție. A fost operat și transferat la Institutul Inimii din Cluj Napoca.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în prima zi de Paști, actorul a mai trecut printr-o interveție de îndepărtare a stimulatorului cardiac pe care îl avea, căci infecția s-a extins. Marți seară, familia a cerut ca actorul să fie adus la București.

ADVERTISEMENT