News

Vasile Rusu, cunoscut pentru participarea la “Chefi la cuțite”, a murit din cauza infecției COVID-19

18.04.2020 | 13:28
Vasile Rusu cunoscut pentru participarea la Chefi la cutite a murit din cauza infectiei COVID19
Vasile Rusu, cunoscut pentru participarea la "Chefi la cuțite", a murit din cauza infecției COVID-19. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vasile Rusu, fost viceprimar al orașului Broșteni din Suceava, cunoscut pentru participarea la “Chefi la cuțite”, a murit din cauza infecției COVID-19.

A murit Vasile Rusu, de la “Chefi la cuțite”

Fostul viceprimar al orașului Broșteni din județul Suceava, Vasile Rusu, cunoscut pentru participarea la “Chefi la cuțite”, a decedat ca urmare a infecției COVID-19, vineri, la doar 54 de ani, informează Monitorul de Suceava.

ADVERTISEMENT

Vasile Rusu a murit vineri, 17 aprilie, la Spitalul Județean Suceava, după ce în urmă cu o săptămână a fost internat în secția de Pneumologie și era sub tratament, fiind infectat cu noul coronavirus.

În acest moment, în orașul Borșteni din Suceava, atât primarul, cât și viceprimarul, au fost confirmați cu COVID-19, anunțul fiind făcut vineri seara de primarul localității, Mihai Molodeschi:

ADVERTISEMENT

“Astăzi am primit rezultatele de la testul pentru coronavirus care s-a făcut miercuri la UAMS Carmen Sylva. În urma testării, atât eu, cât și dl Bârsan Ion am fost depistați pozitiv la coronavirus.

Tot mai multe victime la Suceava din cauza COVID-19

Suntem amândoi internați la Suceava, la spital. Angajații UAMS Carmen Sylva, ai Internatului social Pâinea vieții și medicii de familie sunt negativi”, a declarat primarul Molodeschi.

ADVERTISEMENT

Edilul a anunțat că Direcția de Sănătate Publică Suceava a făcut ancheta epidemiologică și a stabilit contacții direcți, care urmează să fie testați marți la sediul Primăriei.

“DSP Suceava a hotărât că Primăria Broșteni va fi închisă 14 zile, iar angajații se vor izola la domiciliu chiar dacă testele vor ieși negative. Astăzi au fost dezinfectate Primăria, sediul Poliției și sediul postului de Jandarmi.

ADVERTISEMENT

Îi rog pe toți locuitorii orașului Broșteni să stea cât mai mult în casă, să iasă afară doar cu treburi și nevoi urgente”, a mai transmis primarul din Broșteni.

Vasile Rusu, fostul viceprimar al orașului Broșteni, s-a remarcat după participarea la emisiunea “Chefi la cuțite”, unde a făcut senzație atât cu umorul său, cât și pentru faptul că semăna izbitor cu Romică Țociu.

De altfel, cei doi au avut ocazia să se întâlnească pe platouril de filmare de la „Chefi la cuțite”.

„Doamne, cum mi s-au tăiat picioarele de la genunchi… Toată viața asta așteptam, să mă întâlnesc cu el, dar nu aici! Romică Țociu mi-e dator – mii de autografe am dat în locul lui. Nu le-am stricat inima la oameni, să le spun că nu sunt el…”, spunea atunci Vasile Rusu.

ADVERTISEMENT