Life

Drama lui Vasile Șeicaru! Cum a murit soția cântărețului în urma unui accident domestic

Vasile Șeicaru a trecut, acum 16 ani, printr-o dramă cumplită, atunci când, la începutul lui 2006 își pierdea în mod tragic soția pe care o adorase, din cauza unui accident domestic
01.01.2022 | 15:58
Drama lui Vasile Seicaru Cum a murit sotia cantaretului in urma unui accident domestic
Vasile Seicaru si-a pierdut sotia, acum 16 ani, din cauza unui accident domestic
ADVERTISEMENT

Iernile sunt cât se poate de dificile pentru Vasile Șeicaru, artistul trăind, de-a lungul timpului, adevărate drame în această perioadă. Astfel, dacă anul trecut, chiar la sfârșitul lui decembrie, Vasile Șicaru își pierdea prietenul, pe Victor Socaciu, în urmă cu 16 ani, pe 9 ianuarie 2006, cântărețul folk își pierdea soția.

Soția lui Vasile Șeicaru, deces tragic, acasă, din cauza televizorului

Începutul anului 2006 a fost unul cât se poate de dificil pentru Vasile Șeicaru, cântărețul de folk găsindu-și soția, pe Gabriela, decedată în casă. Corpul neînsuflețit al femeii, ajunsă la 49 de ani, a fost descoperit, acasă, chiar de artistul care se întorcea de la un concert pe care îl susținuse chiar în noaptea în care a avut loc tragedia.

ADVERTISEMENT

Conform Wowbiz, soția lui Vasile Șeicaru a murit după ce a dat drumul la un televizor mai vechi pe care, de altfel, dorea să îl doneze unei familii de nevoiași. Doar că, în momentul în care l-a băgat în priză, să vadă dacă mai funcționează, lucrurile s-au complicat.

Mai exact, se pare că Gabriela Șeicaru ar fi adormit în timp ce se uita la televizorul vechi. Din păcate, aparatul a făcut un scurtcircuit și, fără să ardă cu flacără, a ars mocnit timp de mai multe ore. Timp suficient pentru ca gazele toxice produse de ardere să o ucidă pe soția lui Vasile Șeicaru.

ADVERTISEMENT

Conform presei din acea perioadă, femeia a fost găsită de Vasile Șeicaru, acoperită de funingine, în fotoliul în care adormise, Gabriela murind în somn. Tragedia prin care a trecut Vasile Șeicaru la acea vreme a fost dezvăluit, de altfel, și în epitaful care, la cererea artistului, a fost scris pe mormântul Gabrielei: ”Nici nu pot să-ți spun/ Pe curând sau rămas bun/ Apăru, numai nu, la adio tu”.

Vasile Șeicaru și-a refăcut viața

Ani buni după ce soția lui s-a stins din viață în urma tragicului accident domestic, Vasile Șeicaru a fost de neconsolat. Cu toate acestea, de ceva vreme deja, artistul se iubește cu o altă femeie, Liliana, alături de care se și afișează adeseori.

ADVERTISEMENT

Și, chiar dacă cei doi sunt foarte discreți când vine vorba despre relația pe care o au, Vasile Șeicaru a vorbit și despre ceea ce îi unește și cum a început relația dintre ei. Astfel, povestea Vasile Șeicaru, dragostea pentru animale este cea i-a unit, Liliana oferindu-i cadou un pui de câine lup.

Cu toate acestea, cel mai probabil,  Vasile Șeicaru nu se va recăsători, tragedia pierderii soției sale fiind prea mare pentru el, iar relația cu Liliana este una care, probabil, funcționează foarte bine și fără să fie oficializată.

ADVERTISEMENT

Vasile Șeicaru și-a pierdut iarna cel mai bun prieten, pe Victor Socaciu

Vasile Șeicaru a trecut recent printr-o altă dramă cumplită. Artistul și-a pierdut unul dintre cei mai vechi și buni prieteni ai săi, coleg de scenă în nenumărate concerte, pe Victor Socaciu, cântărețul care s-a stins pe 27 decembrie 2021, după o lungă suferință.

În momentul în care a aflat vestea că amicul său s-a stins din viață, Vasile Șeicaru a avut o reacție care spune totul despre cât de mult a însemnat, pentru el, Victor Socaciu.

„Nici nu realizez. Nici nu pot să vorbesc. Când o să mă adun, o să spun mai multe. Chiar nu am putere să vorbesc. Vreau să fiu lăsat în pace acum. Eu știu tot ce s-a întâmplat, cum a fost la spital. Tot. Nu pot realiza”, a declarat Vasile Șeicaru, pentru FANATIK.

Mai mult, Vasile Șeicaru a reacționat și în momentul în care trupul neînsuflețit al amicului său a fost depus la Palatul Parlamentului, sugerând că locul nu a fost bine ales, la căpătâiul lui Victor Socaciu ajungând puțini oameni. În schimb, a explicat Vasile Șeicaru, ar fi fost mult mai potrivit să fie dus la Sala Rapid, echipa de suflet a lui Victor Socaciu, pentru ca fanii formațiunii din Giulești să își poată lua rămas bun de la cel care le-a cântat imnul.

ADVERTISEMENT