Life

Vasile Șeicaru, distrus de durere. Prima reacție după moartea prietenului său, Victor Socaciu: „Nu realizez. Eu știu tot ce s-a întâmplat”

Vasile Șeicaru este distrus de durere de când a aflat că prietenul și colegul său de breaslă, Victor Socaciu, a închis ochii definitiv. Interpretul de muzică folk abia a putut să rostească niște cuvinte.
27.12.2021 | 15:49
Vasile Seicaru distrus de durere Prima reactie dupa moartea prietenului sau Victor Socaciu Nu realizez Eu stiu tot ce sa intamplat
Vasile Șeicaru, în stare de șoc după moartea lui Victor Socaciu
ADVERTISEMENT

Durere mare în lumea artistică în urma morții lui Victor Socaciu. Vasile Șeicaru, colegul și prietenul cântărețului, cel cu care acesta se avea ca un frate, nu se poate opri din plâns și nu realizează tragedia care s-a petrecut după Crăciun.

FANATIK l-a contactat pe Șeicaru, iar acesta abia a putut să spună câteva cuvinte în amintirea lui Victor Socaciu.

ADVERTISEMENT

Artistul a spus că nu poate conștientiza că prietenul său nu mai este în viață. Acesta a suferit un adevărat șoc. Ba mai mult, a spus că știe exact cum a murit și ce s-a întâmplat la spital și că va vorbi despre acest lucru atunci când se va aduna și își va reveni cât de cât.

Vasile Șeicaru, în stare de șoc după moartea lui Victor Socaciu

Până atunci, tot ce îi rămâne lui Șeicaru este să-și plângă prietenul, să încerce a se obișnui cu această veste greu de acceptat pentru oricine.

ADVERTISEMENT

Vasile a declarat că nu vrea să ofere prea multe detalii despre ceea ce a aflat în legătură cu moartea prietenului său și că vrea să fie lăsat o perioadă în pace, să își revină din acest șoc firesc.

„Nici nu realizez. Nici nu pot să vorbesc. Când o să mă adun, o să spun mai multe. Chiar nu am putere să vorbesc. Vreau să fiu lăsat în pace acum. Eu știu tot ce s-a întâmplat, cum a fost la spital. Tot. Nu pot realiza”, a declarat Vasile Șeicaru, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Și fiica lui Victor Socaciu, Ana Maria, a reacționat în mediul online la trista veste. Acesta a spus că și-l va aminti pe tatăl ei ca pe un om cu un suflet rar și un bunic desăvârșit.

Marina Almășan vrea să păstreze amintirile frumoase

De asemenea, fosta soție a lui Socaciu, prezentatoarea Marina Almășan, a scris câteva cuvinte emoționante. Marina are un copil cu regretatul artist și a spus că va fi alături de el în aceste momente dureroase.

ADVERTISEMENT

Realizatoarea pare dispusă să lase lucrurile rele în urmă și, de dragul copilului pe care l-a făcut cu Victor Socaciu, va păstra doar lucrurile frumoase pe care le-a trăit în căsnicia cu acesta.

ADVERTISEMENT

Victor Socaciu s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Acesta suferea de insuficiență cardiacă, iar problemele sale de sănătate s-au acutizat în ultimul an, fiind diagnosticat și cu diabet.