Life

Vasile Șeicaru se recuperează după o operație complicată. Prin ce a trecut cântărețul

Vasile Șeicaru a suferit o intervenție chirugicală în urmă cu două luni, iar acum vorbește despre această experiență. Celebrul artist a spus care este starea sa de sănătate.
11.07.2022 | 20:04
Vasile Seicaru se recupereaza dupa o operatie complicata Prin ce a trecut cantaretul
Vasile Șeicaru, în recuperări după o operație grea. Cum se simte cântărețul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul se recuperează după o operație complicată suferită la o clinică din Franța în luna mai. Vedeta dezvăluie prin ce a trecut, dar și ce este nevoit să facă pentru a se recupera complet. De ce a ținut intervenția secretă până acum.

Vasile Șeicaru, în recuperări după o operație grea. Cum se simte cântărețul

Vasile Șeicaru a anunțat că a fost supus unei operații grele în urmă cu ceva vreme, dar nu le-a spus fanilor nimic pentru că nu și-a dorit să le dea motive de îngrijorare. Artistul a avut nevoie de o intervenție la coloană.

ADVERTISEMENT

A mers la o clinică din Dijon, Franța, iar de ziua sa de naștere, pe 10 iulie, a mărturisit că a lăsat-o mai moale cu concertele. Renumitul solist a împlinit 71 de ani, ocazie cu care le-a povestit fanilor cum se simte.

„Probabil că unii dintre voi ați aflat că am avut niște probleme de sănătate, în luna mai am fost în Franța, la Dijon, pentru o operație pe coloana vertebrală, mai complicată!

ADVERTISEMENT

Nu v-am spus înainte de a pleca, pentru că sigur citeați prin ziare că am fost dus de urgență în Franța, la o clinică, în stare foarte gravă”, a transmis Vasile Șeicaru pe contul de Facebook.

Vasile Șeicaru, departe de scenă și fani vara aceasta

Folkistul și-a revenit după intervenția suferită în Franța, dar are nevoie în continuare de recuperare. Deși își dorește să revină pe scenă cât mai curând artistul va mai avea de așteptat o perioadă, la fel și fanii săi.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Vasile Șeicaru a stabilit deja cu impresarii și organizatorii de concerte că în perioada estivală nu va concerta deloc. Cel mai probabil cântările sale vor fi auzite undeva în toamna anului acesta.

Cântărețul a primit numeroase mesaje de „La mulți ani!”, dar și aprecieri pentru sinceritatea și muzica pe care o poartă în suflet de atâția ani.

ADVERTISEMENT