Sport

Mesajul sfâșietor al lui Vasile Șeicaru după moartea lui Victor Socaciu: „Ar fi trebuit depus la sala Rapid, unde era iubit enorm”

Vasile Șeicaru a postat un mesaj sfâșietor după moartea bunului său prieten Vasile Socaciu, fiind supărat că nu a venit multă lume pentru a-l omagia la Palatul Parlamentului.
29.12.2021 | 20:53
Mesajul sfasietor al lui Vasile Seicaru dupa moartea lui Victor Socaciu Ar fi trebuit depus la sala Rapid unde era iubit enorm
ADVERTISEMENT

Artistul consideră că trupul neînsuflețit ar fi trebuit depus la sala Rapid, acolo unde ar fi avut parte de un omagiu pe meritul carierei sale excepționale.

Vasile Șeicaru este dezamăgit de atitudinea oamenilor care nu au venit într-un număr mare pentru a-l duce pe ultimul drum pe Victor Socaciu, deși era iubit de multă lume din România.

ADVERTISEMENT

Mesajul sfâșietor al lui Vasile Șeicaru după moartea lui Victor Socaciu

Vasile Șeicaru a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj sfâșietor după moartea lui Victor Socaciu, în care își arată indignarea față de oameni, pentru că nu au venit într-un număr mare la Palatul Parlamentului, pentru a-și lua adio de la regretatul artist:

„Victor, prietenul meu! Galeria Rapid! Ei, rapidiștii l-au iubit enorm pe Victor! Noi am facut o mare greseală: ar fi trebuit să-l aducem acolo unde era atât de iubit!

ADVERTISEMENT

Ar fi trebuit depus la sala Rapid! Din pacate e mult prea târziu! La Parlament n-a venit multă lume! Se spune că oamenii își iubesc artiștii! Da, dar poate în alte țări!”

„Regret enorm și mi se rupe inima că spectatorii noștri care spun că ne iubesc atât, nu s-au deranjat! …să nu mai spun nimic de colegi!”, a mai scris Vasile Șeicaru pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

„Nu te mai necăji!”

Fanii și prietenii artistului au încercat să îl împace pe Vasile Șeicaru, aducând argumente pentru care regretatul folkist nu a fost omagiat cum ar fi meritat.

„Nu te mai necăji! Este iarnă, pandemie, pregătiri de sărbători! Să fiți sănătoși și fericiți cât mai mult posibil. Să îi pomeniți pe cei plecați!

ADVERTISEMENT

Fi sigur că lumea vă iubește, că regretă plecarea timpurie a lui Socaciu și că vă susține în tot ce faceți!”, a fost un comentariu la postarea lui Vasile Șeicaru.

„Mulți fani de generația lui nu mai sunt în țară. Sunt în străinătate să muncească să trimită bani acasă la familii, iar alții nu mai sunt și se va întâlni Victor cu ei în cer să le cânte.

Alți fani locuiesc departe în diferite zone ale României, iar bucureștenii nu se implică la nimic…

Îi preocupă doar să meargă în lanțurile comerciale străine să cumpere, să cumpere, să cumpere… să își umfle burtihanele.

Triste vremuri se trăiesc în România. Drum lin, om patriot!”, a mai scris un alt fan al artistului.

ADVERTISEMENT