Fotbal intern

Vasile Şiman, pericol public pe şosele! Scene din filme pe străzile din Bucureşti cu fostul patron al Sportului

12.09.2018 | 14:59
Vasile Siman pericol public pe sosele Scene din filme pe strazile din Bucuresti cu fostul patron al Sportului
Patronul echipei de fotbal Sportul Studenţesc, Vasile Şiman a devenit un adevărat pericol public pe şosele după ce a reuşit marea performanţă de a încălca trei mari legi de circulaţie în doar câteva minute!

Patronul echipei de fotbal Sportul Studenţesc, Vasile Şiman a devenit un adevărat pericol public pe şosele după ce a reuşit marea performanţă de a încălca trei mari legi de circulaţie în doar câteva minute! Astfel, omul de afaceri a rămas fără permis de conducere şi a fost amendat contravenţional de poliţiştii bucureşteni ai Brigăzii Rutiere. Agenţii de ordine au declarat că Şiman, care se afla la volanul maşinii sale  pe o stradă din Sectorul 1, a depăşit coloana oprită la semafor, după care a trecut pe roşu.

Mai mult de atât, aventura lui Şiman nu s-a încheiat aici. După ce a fost oprit de un echipaj de poliţie, acesta a refuzat să se legitimeze, invocând lipsa actelor. Ca urmare, omul de afaceri a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde, după ce l-au identificat, l-au amendat contravenţional şi i-au reţinut permisul pentru 60 de zile.

Vasile Şiman, pericol public pe şosele!

Înainte să o comită, Vasile Şiman, patronul celor de la Sportul Studenţesc se retrăsese din lumina reflectoarelor. Ultima oară când omul de afaceri a oferit un interviu a fost la finele sezonului precedent atunci când CFR Cluj se lupta cu FCSB pentru titlul de campioană în Liga 1 Betano. Şiman, de altfel cel care i-a  oferit debutul lui Dan Petrescu ca antrenor  a explicat atunci răbufnirile antrenorului celor de la CFR Cluj: Vârsta e de vină. Sunt persoane care se închid în ele şi răbufnesc după ani şi ani. Dan e şi un tip care nu poate să se exprime până la capăt atunci când vrea să spună ceva, în sensul că nu despică firul în 4, iar prin comportamentul lui îşi developează o frustrare, o nemulţumire.”

Vasile Şiman a mai precizat şi de ce Dan Petrescu se fereşte să poarte costum: “E un tip închis în el, nu e volubil, nu e comercial, l-aţi văzut mereu în trening, nu se simte bine la costum sau în ipostaze de genul ăsta, la 4 ace. E un om reactiv, care munceşte corect, care ţine la un lucru: jucătorii să-l înţeleagă perfect. Toate aceste lucruri duc la o lipsă de autocontrol din partea luui. Repet, vârsta e de vină!” , a mai spus patronul lui Sportul.

Patronul Sportului Studenţesc a făcut haos în trafic

Nu este pentru prima oară când Vasile Şiman este surprins generând probleme în trafic. Şi la începutul anului 2017 a avut probleme omul de afaceri. Astfel, patronul grupării din Regie mergea aproape zilnic la un hotel de fiţe din nordul Capitalei, conform celor de la Kanal D, de unde îşi cumpăra presa, îşi bea cafeaua sau unde avea diverse întâlniri. Cum de fiecare dată apărea problema parcării pentru Vasile Siman, din cauza aglomeraţiei, patronul Sportului nu-şi făcea încă de atunci mari probleme şi îşi parca bolidul la întâmplare, în mijlocul străzii, blocând câte un sens până când îşi rezolva treburile.

Vasile Şiman s-a aflat în plin scandal şi în ceea ce priveşte fotbalul fiind acuzat că a contribuit din plin la îngroparea echipei Sportul Studenţesc. De-a lungul timpului, mai mulţi fotbalişti au plecat din Regie în schimbul unor sume frumoase la echipe importante din Liga 1 Betano, dar formaţia nu a mai reuşit să supravieţuiască şi a intrat în faliment.

 

 

 

Tags: