Fotbal intern

Vasile Şiman, protagonistul unui scandal MONSTRU! S-a ales cu plîngere penală

Vasile Şiman, preşedintele Sportului Studenţesc, a fost protagonistul unui scandal la sediul Asociaţiei Municipale de Fotbal din Bucureşti. Acesta a mers pentru a rezolva unele probleme legate de...
22.04.2015 | 17:52
Vasile Siman protagonistul unui scandal MONSTRU Sa ales cu plingere penala
ADVERTISEMENT

Vasile Şiman, preşedintele Sportului Studenţesc, a fost protagonistul unui scandal la sediul Asociaţiei Municipale de Fotbal din Bucureşti. Acesta a mers pentru a rezolva unele probleme legate de un jucător care ar fi evoluat suspendat într-o partidă, iar echipa sa a pierdut meciul la “masa verde”. Discuţiile nu s-au purtat pe un ton prietenesc, iar lucrurile ar fi degenerat, anunţă gsp.ro.

Omul de afaceri ar fi distrus unul dintre birouri de la sediul AMFB, iar un Costel Băntescu a fost una dintre victimele sale.

ADVERTISEMENT

“Şiman susţinea pe holurile AMFB că acest conflict ar fi plecat de la faptzl că Băntescu nu l-ar fi informat că jucătorul său se află în situaţie de suspendare. Cei doi s-ar fi îmbrăncit şi împins, de pe birou a căzut o imprimantă şi o pereche de ochelari. Băntescu ar fi fost cel care a chemat poliţia, iar personajele implicate au dat declaraţii la Secţia 20 de Poliţie”, a spus un martor, conform gsp.

Poliţia a confirmat acest incident: “Există o plîngere depusă la Secţia 20 pentru lovituri sau alte violenţe şi se fac cercetări”.

ADVERTISEMENT