Nicio categorie

Vasile Turcu, super maşină cadou! Costa 300.000 euro

Vasile Turcu si-a facut un super cadou de ziua lui: un Bentley de 300.000 de euro!...
Autor: Mirela Apostol | 09.08.2014 | 08:08
Vasile Turcu, super maşină cadou! Costa 300.000 euro

Vasile Turcu si-a facut un super cadou de ziua lui: un Bentley de 300.000 de euro!

Pe 11 august, Vasile Turcu, cunoscut publicului larg ca fost actionar al clubului Dinamo, va implini 60 de ani. O cifra rotunda, motiv pentru care milionarul bucurestean s-a gandit sa-si faca un super cadou: ultimul model de Bentley, care ajunge sa valoreze aproape 300.000 de euro.

“E adevarat ca mi-am luat aceasta masina. E cadoul pe care mi l-am facut de ziua mea. Dar sa stiti ca nu vreau sa epatez in nici un fel. Stiu ca per ansamblu situatia financiara a romanilor este una foarte grea. Chiar daca eu muncesc cinstit, sa stiti ca imi este jena ca ies in oras cu o astfel de masina cand stiu ca foarte multi semeni de-ai mei au o situatie financiara la limita saraciei”, a spus Vasile Turcu.

In acest weekend, omul de afaceri se afla intr-o vacanta de vis, impreuna cu familia, in insula Capri. “Am profitat de faptul ca un bun prieten mi-a oferit un zbor gratuit, direct pana la Capri. Este o zona superba, unde ma simt de fiecare data excelent. E pentru a treia oara cand merg acolo”, a explicat Vasile Turcu pentru WOWbiz.ro. Omul de afaceri a dezvaluit ca va inchiria o salupa cu care se va plimba pe mare, precizand insa ca va merge cu viteza destul de sporita deoarece, altfel, are rau de mare.

Sursa:www.wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE