Sport

EXCLUSIV / Vaslui, penalizată cu două puncte?!

Litigiul dintre Dani Coman şi FC Vaslui a trecut la un alt nivel, după ce formaţia moldavă a refuzat să pună în aplicare hotărîrea Comisiei de Recurs din cadrul LPF, aceea ca portarul de 34...
09.09.2013 | 22:07
EXCLUSIV  Vaslui penalizata cu doua puncte

Litigiul dintre Dani Coman şi FC Vaslui a trecut la un alt nivel, după ce formaţia moldavă a refuzat să pună în aplicare hotărîrea Comisiei de Recurs din cadrul LPF, aceea ca portarul de 34 ani să primească aproximativ 300.000 de euro, sumă ce reprezintă despăgubiri şi salariile neplătite de către Vaslui (vezi facsimil 3,4,5). Pentru că nu au plătit datoria către fotbalist în 30 de zile de la sentinţă,  vasluienii trebuiau depunctaţi cu două puncte, însă acest lucru nu s-a întîmplat!

Avocaţii fostului goalkeeper al Rapidului au decis să se adreseze instanţei supreme în litigiile fotbalistice, la TAS, cerînd ca Vaslui să primească, pe lîngă banii ceruţi, o interdicţie de două sezoane în privinţa transferurilor. Incredibil este că forurile abilitate nu au depunctat Vasluiul, sancţiune care trebuia pusă în aplicare de vinerea trecută, LPF-ul alegînd să citeze părţile pentru o înţelegere amiabilă (vezi facsimil 1).

“Ştiu că am dreptate şi că voi cîştiga”

“Dacă părţile implicate nu vor ajunge la înţelegere, depunctarea va fi pusă activată. Deja trebuia aplicată prima depunctare săptămîna trecută, ar fi trebuit să urmeze şi a doua, iar dacă oficialii de la Vaslui tot nu făceau dovada plăţii, neprogramarea în următoarea etapă”, au dezvăluit surse de încredere pentru FANATIK. Contactat telefonic, Dani Coman a declarat că dreptatea în acest caz este de partea sa: “Nu am nici o emoţie! Ştiu că am dreptate şi voi cîştiga şi la TAS, mai ales că am decizie favorabilă şi din partea LPF-ului”, a spus acesta pentru FANATIK.

 

citatie brand confirmare brand statement 1 brand statement 2 brandstatement 3 brand

Tags: