Vaslui | Trei copii mici, găsiţi abandonaţi în casă de către părinţi. Micuţii erau murdari, flămînzi şi însetaţi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
13/08/2016, 16:00
Vaslui | Trei copii mici, găsiţi abandonaţi în casă de către părinţi. Micuţii erau murdari, flămînzi şi însetaţi

Trei copii de cinci luni, doi şi patru ani, din localitatea vasluiană Grumezoaia, au fost găsiţi, sâmbătă, în casă, murdari şi flămânzi, iar cel mai mic dintre ei şi deshidratat, după ce au fost abandonaţi de către părinţi.

Familia se afla în atenţia Primăriei din cauza consumului de alcool, alţi doi copii fiindu-le luaţi şi daţi în plasament în urmă cu jumătate de an.

Potrivit autorităţilor locale din comuna vasluiană Dimitrie Cantemir, cei trei copii au fost găsiţi de către asistentul maternal în grija căruia se află alţi doi fraţi de-ai acestora. Femeia venise sâmbătă la prânz cu copiii pe care îi avea în îngrijire pentru a fi văzuţi de către părinţi. Îngrijorată de modul în care arătau copiii, aceştia fiind nemâncaţi, neîngrijiţi şi însetaţi, femeia l-a anunţat pe primarul comunei, acesta sunând la nunărul de urgenţă 112. Un echipaj de Ambulanţă s-a deplasat la locuinţa indicată de către primar.

Sursa: Digi24.ro

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×