ADVERTISEMENT
News

Vasluian mort de COVID-19, deși credea că virusul este o invenție a ocultei mondiale

Autor: Alexandru Năstase | 19.11.2020 | 08:31
Vasluian mort de COVID-19, deși credea că virusul este o invenție a ocultei mondiale
Bărbatul a murit într-un spital din Vaslui. Sursa foto - hepta.ro

Vasluian mort de COVID-19, deși credea că virusul este o invenție a ocultei mondiale. Este, din păcate, povestea adevărată a unui bărbat în vârstă de 55 de ani. Acesta s-a infectat cu coronavirus și a făcut o formă severă a bolii. 

ADVERTISEMENT

Culmea este că rudele acestuia nu au ezitat o clipă și au transmis că omul nu a crezut niciodată în existența pandemiei. Mai mult de atât, bărbatul considera că totul a fost inventat de liderii lumii pentru a implanta cipuri populației de pe glob.

Acesta avea să ajungă în cele din urmă la SJU Vaslui, cu probleme de sănătate serioase. Starea lui s-a deteriorat vizibil, conform celor de la vremeanouă.ro.

A murit de COVID-19, deși credea că virusul este o invenție a ocultei mondiale

Mai mult de atât, comorbiditățile pe care le avea au fost amplificate de coronavirus. După doar două săptămâni la ATI, acesta a murit. Ultima care a vorbit cu el a fost fiica lui.

ADVERTISEMENT

„Oficial, ni s-a comunicat cã s-a descãrcat bateria, neoficial, dar noi nu credem aceastã variantã. Duminicã, la ora 16:00, am vorbit cu o doamnã doctor.

Aceasta ne-a comunicat cã totul e bine, tata are o saturație de 93 la aparate si chiar mai mare în sânge.

Ne-a spus cã nu sunt motive de îngrijorare. În aceeasi zi, în jurul orei 20:00, mama a sunat la spital pentru cã avea o presimtire.

ADVERTISEMENT

Ne spunea cã ceva rãu s-a întâmplat cu tata. Atunci am aflat cã el murise de câteva ore. Suntem supãrati cã, pe lângã tratamentul la care a fost supus în sectia ATI, cei de la spital nici mãcar nu s-au obosit sã ne sune pentru a ne comunica decesul.

Tatãl meu s-a dus pe picioarele lui în spital, iar acum trebuie sã-l scoatem cu picioarele înainte, bãgat într-un sac”, a declarat fiica vasluianului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT