Sport

Wladimir Klitschko, la un pas de moarte! El şi familia scoşi din flăcări de pe puntea unui yacht

Autor: Sorin Dumitrescu | 25.06.2019 | 16:39
wladimir klitschko la un pas de moarte. Pompierii au stins la timp incendiul de pe yachtul pe care se afla

Fostul mare campion mondial la box, Wladimir Klitschko, s-a aflat weekendul trecut la un pas de moarte. Fostul pugilist se afla la bordul unui yacht, alături de familie şi un grup de prieteni şi naviga pe coastele localităţii spaniole Palma de Mallorica, în Insulele Baleare. Nimic nu anticipa tragedia care era să se petreacă în scurt timp.

Vasul pe care se afla Wladimir Klitschko a luat foc

Pe nepusă masă, un incendiu s-a declanşat pe yacht. Klitschko a căutat mai întâî să îi liniştească pe ceilalţi pasageri aflaţi pe ambarcaţiune în acel moment, după care a sunt la paza de coastă, pentru a i se trimite de urgenţă ajutoare. În scurt timp a fost trimisă o ambarcaţiune a pazei de coastă, dotată cu tot ce era necesar pentru acest gen de intervenţii şi cu ajutorul furtunelor cu spumă incendiu la fost stins.

wladimir klitschko, imagini de la tragedia care din fericire nu a avut loc

Fostul campion a postat imediat pe reţelele de socializare un mesaj prin care avertizează să fim foarte atenţi la ce ne construim în gând că ne dorim, pentru că vom şi primi. “Fii atent ce îţi doreşti: soarta a luat prea în serios dorinţa mea de ‘ceva adrenalină’ şi călătoria noastră cu vasul de duminică noapte s-a terminat cu ambarcaţiunea luând foc şi cu familia şi prietenii fiind evacuaţi de garda de coastă şi de pompieri. Nu vă faceţi griji: suntem cu toţii bine!”,

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE