EXCLUSIV. Oltenii i-au găsit înlocuitor lui Vătăjelu! Cît au plătit

UPDATE, 10 ianuarie, 17:25 / CS U Craiova i-a găsit înlocuitor lui Bogdan Vătăjelu. Radoslav Dimitrov de la FC Botoşani a fost transferat în schimbul a 50.000 de euro şi 10% dintr-un viitor transfer. 

Preşedintele lui FC Botoşani, Cornel Şfaiţer a confirmat transferul pentru FANATIK.RO: "E adevărat. L-am dat pe Dimitrov la Craiova pentru 50.000 de euro şi 10% dintr-un viitor transfer. Îi dorim multă baftă", a spus Şfaiţer.


Bogdan Vătăjelu este deja istorie pentru Gigi Mulţescu, fotbalistul semnînd cu Sparta Praga. Pentru că ţinteşte titlul, tehnicianul caută înlocuitor. Postul de fundaş stînga, lăsat liber de plecarea lui Vătăjelu, ar putea fi ocupat de un jucător de la FC Botoşani.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Radoslav Dimitrov este fundaşul pe care oltenii îl vor chiar din această iarnă, iar discuţiile s-au şi derulat. Conducerea Craiovei nu a venit, însă, cu o ofertă concretă. S-au înţeles doar cu Dimitrov asupra salariului. 

Valeriu Iftime, patronul clubului din Botoşani, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, cum ar putea ajunge Dimitrov în tabăra oltenilor imediat. ”Da, ştiu de interesul Craiovei. Au fost nişte discuţii, nimic oficial. O ofertă concretă nu a fost pusă! Eu am vorbit cu jucătorul, vrea să plece! Eu îi dau drumul, dar aştept oferta!”, a declarat Iftime.

”Face puţin peste 100.000 de euro!”

Finanţatorul a mai spus şi cît cere pentru jucătorul de 25 de ani. ”Cred că puţin peste 100.000 de euro nu e mult pentru un fotbalist valoros precum Dimitrov, şi de doar 25 de ani. 10 la sută din banii de pe transferul lui Vătăjelu e mult?”, a spus Iftime. Vătăjelu a fost transferat la Sparta pentru 1,3 milioane de euro.

”Dimitrov mai are o ofertă, de la o echipă din Turcia. Discutăm. Am vorbit cu el, are contract pînă la vară, de aia şi preţul cerut nu este mare. Aş vrea să-i prelungesc, dar îl înţeleg, vrea să plece la o echipă care trage la un obiectiv, cum e Craiova, la titlu. Şi are şanse, va fi în play-off. Eu îi dau drumul”, a continuat finanţatorul moldovenilor.

Ţintele oltenilor

”Acum trebuie să ne calculăm paşii, să nu facem mari schimbări la nivelul lotului. Stabilitatea, întărirea lotului şi creşterea forţei de joc a Universităţii Craiova sînt principalele obiective pe care le avem acum.

Pentru a ne bate sus avem nevoie de doi atacanţi, un fundaş central şi unul lateral. Important este ca ei să vină cu dragoste şi convingere că pot scrie istorie sub culorile Universităţii Craiova. Toţi trebuie să înţeleagă spiritul acestui club. Faptul că bogăţia noastră nu e contul, că tot sîntem la capitolul acestui transfer, ci bucuria sutelor de mii de suporteri“, a declarat Marcel Popescu, preşedintele clubului CS U Craiova.

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Dimitrov, potrivit transfermarkt.de

15 meciuri a bifat fotbalistul în actualul campionat

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091