Fotbal intern

Vătăjelu visează la EURO! Ce spune despre o revenire la Steaua: “Nu e mare diferenţă!”

Bogdan Vătăjelu a reuşit să se impună în lotul lui Emil Săndoi şi este unul dintre oamenii de bază din echipa oltenilor. Acesta a vorbit despre planurile pe care le are pentru viitorul...
31.10.2015 | 09:49
Vatajelu viseaza la EURO Ce spune despre o revenire la Steaua Nu e mare diferenta

Bogdan Vătăjelu a reuşit să se impună în lotul lui Emil Săndoi şi este unul dintre oamenii de bază din echipa oltenilor. Acesta a vorbit despre planurile pe care le are pentru viitorul apropiat, dar şi despre echipa naţională.

“Îmi doresc să prindem play-off-ul pentru că acesta este obiectivul nostru pe termen scurt. Sigur, mi-aş dori să fac parte din lotul României pentru EURO 2016, dar asta depinde mult de cum vom juca, de unde se va plasa echipa la sfîrşitul campionatului.

Prima dată cînd am fost chemat la echipa naţională nici nu îmi venea să cred. Nici după două-trei zile nu realizam. După aceea m-am obişnuit. Băieţii au fost primitori, m-au adoptat repede. E o bucurie imensă, la fiecare convocare, să fi între primii cei mai buni 23 de jucători români. Am fost primit foarte bine de selecţionerul României. Am vorbit cu dînsul cînd şi-a făcut timp pentru mine şi mi-a zis să fiu serios, să continui la fel, să facem exact ce ne spune. Să fac la fel şi la echipa de club şi cu siguranţă dacă voi demonstra că merit un loc în echipa naţională mă va convoca.

Luptăm ca să prindem un loc de Liga Europa. Este un obiectiv pentru noi. Şi anul trecut am fost pe un loc de Liga Europa, dar în primul rînd trebuie să fim în play-off, asta e cel mai important pentru noi”, a spus Vătăjelu.

Bogdan Vătăjelu a fost în curtea Stelei şi a vorbit despre o viitoare revenire. Acesta susţine că gruparea oltenilor este la fel de bună ca şi campioana României.

“Nu mă gîndesc la o revenire la Steaua. Sînt la Craiova, mă simt foarte bine aici. Sîntem sus în clasament,a proape de Steaua şi decît să plec la o echipă care este puţin mai bună decît noi, cred că cel mai bine e să fac aici maxim din ceea ce pot, să cîştig, de ce nu, poate o cupă, un campionat cu Craiova şi după să plec afară. Eu mă gîndesc că sîntem apropiaţi ca nivel. Şi anul trecut am pierdut la o diferenţă mică de scor, ne băteam de la egal la egal cu toate echipele, dar chiar nu am putut cîştiga cu Steaua, cu Dinamo, am făcut doar egaluri cu echipele care erau sus în clasament. Anul acesta am cîştigat cu echipeşe care sînt în prima parte a clasamentului şi nu cred că este o diferenţă aşa mare în aest moment”, a adăugat Vătăjelu.