Fotbal intern

Vâtcă a plecat de la CFR. Cine este oficialul care l-a executat în trei zile!

22.08.2018 | 14:34
Vatca a plecat de la CFR Cine este oficialul care la executat in trei zile

Vâtcă a plecat de la CFR. Portarul în vârstă de 36 de ani a părăsit echipa din Gruia după ce a intrat în conflict cu unul dintre cei mai influenți oameni rămași acum în anturajul conducerii formației ardelenilor.

Cosmin Vâtcă era unul dintre jucătorii care nu au făcut niciodată vreo problemă antrenorilor sau oficialilor formației CFR Cluj, dar în doar trei zile portarul ardelenilor a ajuns la FC Voluntari. Ce s-a întâmplat? Goalkeeperul de 36 de ani a refuzat să asculte de ordinul lui Răzvan Zamfir și nu a dorit să se dea accidentat înainte de partida cu Dinamo.

Vâtcă a plecat de la CFR. Cine este oficialul care l-a executat în trei zile!

Motivul? Răzvan Zamfir și alți apropiați de ai săi doreau să îl vadă la lucru pe noul goalkeeper transferat în Gruia, Jesus Fernandez. Însă Cosmin Vâtcă nu a ascultat de ordinul acestuia și s-a dus și i-a transmis antrenorului Antonio Conceicao informația respectivă. Însă antrenorul portughez l-a întrebat pe portarul său dacă este apt din punct de vedere fizic, iar după ce a primit un răspuns afirmativ din partea acestuia i-a spus că o să joace titular cu Dinamo.

Însă, deși a jucat titular cu Dinamo, iar prestația sa a fost una destul de bună, ulterior Răzvan Zamfir i-a arătat lui Vâtcă cine este șeful. Pentru început portarul de 36 de ani a fost trimis la echipa a doua, iar ulterior în nici 24 de ore jucătorului i s-a arătat ușa, iar acesta a fost nevoit să se transfere la FC Voluntari.

Vâtcă a plecat de la CFR. Zamfir împreuna cu Iuliu Muresan
Vâtcă a plecat de la CFR. Zamfir împreuna cu Iuliu Muresan

Vâtcă a părăsit CFR. Cine este omul care l-a dat afară în trei zile

Deși nu are la această oră nici o funcție oficială în club, Răzvan Zamfir este unul dintre cei mai influenți oameni din anturajul conducătorilor echipei din Gruia și totodată omul care a contribuit decisiv la demiterea fostului antrenor al ardelenilor, Edi Iordănescu.

La rândul său Cosmin Vâtcă este unul dintre portarii cu experimentați din Liga 1 Betano, după ce în cariera sa goalkeeperul care are acum 36 de ani a evoluat pentru Oțelul, FCSB, Rapid, Viitorul și CFR Cluj. În tricoul roș-albaștrilor fostul portar al ardelenilor a fost coleg de echipă cu Zapata și Tătărușanu.

După ce a părăsit CFR Cluj, Iuliu Mureșan a vorbit despre transferul lui Vâtcă. “Nu mai e jucătorul nostru, de mâine va juca la Voluntari! Şi Botoşaniul a ţinut un tribună un jucător care s-a transferat la Steaua. Sper să ne calificăm şi noi şi ei, să fim în grupe, e bine pentru fotbalul românesc. Le doresc şi lor baftă, aşa cum îi doresc şi echipei mele”, a declarat Iuliu Mureşan la un post de televizune.

Mutarea fost anunţată şi pe site-ul oficial al clubului: “Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Voluntari s-au înțeles în privința transferul definitiv al portarului Cosmin Vâtcă la echipa ilfoveană. Familia CFR îi mulțumește lui Cosmin pentru munca depusă în tricoul “alb-vișiniu” în cei patru ani petrecuți la clubul nostru, perioadă în care a câștigat un titlu, o Cupă și o Supercupă, și îi dorește multă baftă în carieră! Mulțumim, Cosmin Vâtcă”, au afişat campionii.

 

Tags: