Carousel hot news

“A văzut o ţară întreagă ce s-a întîmplat la acea fază”

Mijlocaşul mureşenilor, Gabi Mureşan, consideră că Dinamo a dat dovadă de lipsă de fair-play la faza golului victoriei al adversarilor....
17.10.2015 | 22:56

Mijlocaşul mureşenilor, Gabi Mureşan, consideră că Dinamo a dat dovadă de lipsă de fair-play la faza golului victoriei al adversarilor.

“Referitor la joc, cred că meritam mai mult în această seară. A văzut o ţară întreagă ce s-a întîmplat la acea fază. Nu au fost fair-play, mingea trebuia dată afară. Trebuie să mai învăţăm de afară ce înseamnă spiritul jocului.

Şi la primul gol eu am fost împins, trebuia dat fault, dar asta este. Cînd intri în teren nu trebuie să conteze dacă eşti plătit, sau nu”, a punctat Mureşan.

Fostul dinamovist, Ousmane N`Doye, a comentat faza de la care a pornit întreg scandalul golului victoriei al “cîinilor”.

“Trebuie să fim puternici, aşa e la fotbal. Nu există prietenii în fotbal, se joacă pe teren. Eu sînt fotbalist, cînd am ajuns la minge am vrut să dau afară, dar el a continuat. Dacă nu au dat afară, poate altădată o să li se întîmple lor”, a declarat N’Doye.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri