Life

Vecinii soților Stegaru confirmă violențele dezvăluite de Emily Burghelea: ”A bătut-o de multe ori”

19.06.2020 | 11:41
Vecinii sotilor Stegaru confirma violentele dezvaluite de Emily Burghelea A batuto de multe ori
ADVERTISEMENT

Seria dezvăluirilor în cazul agresiunilor la care este supusă Veronica Stegaru de către soțul ei continuă după ce fosta asistentă Emily Burghelea a mărturisit acest lucru în emisiunea de la Antena 1 de unde a demisionat la începutul acestei săptămâni.

Vecinii soților din Blăgești, județul Vaslui, au confirmat viața grea pe care o duce Vulpița alături de soțul ei chiar dinainte de a veni la București. Aceștia au mărturisit că au văzut-o de multe ori pe Veronica cu vânătăi pe care încerca să le ascundă cu ajutorul hainelor lungi.

ADVERTISEMENT

„A ajuns în casa lui Viorel când nici măcar 18 ani nu avea. S-a măritat de mică și a făcut ăsta ce a vrut din ea. A bătut-o de multe ori, o fi greșit și ea și l-a înșelat, dar cred că a plecat cu alți bărbați tocmai pentru a scăpa de violențele lui”, a spus una dintre vecinele celor doi, informează cancan.ro.

Vecinii din Blăgești știau de violența la care era supusă Veronica

Mai mult decât atât, vecinii soților Stegaru susțin că socrii Vulpiței știau chinurile prin care era nevoită să treacă femeia, însă nu au intervenit niciodată pentru ea. Totodată, vecinii celor doi au mai precizat că toată lumea din comună știe că Viorel se comportă urât cu Veronica.

ADVERTISEMENT

„Nu s-a întâmplat o dată, ci de foarte multe ori. Aici, la noi, toată lumea știe că o bate și îi vorbește și foarte urât. Era mai tot timpul plină de vânătăi, săraca. Vara se îmbrăca în haine cu mânecă lungă, să nu se vadă. 

Vecinii știau, au auzit de multe ori scandal la ei în casa. Nici părinții lui Viorel nu o au la suflet, nu au sărit niciodată în apărarea ei. La ea acasă, chiar dacă era mai săracă, era mai liniștită”, a completat vecina lui Viorel și a Veronicăi, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a spus adevărul despre agresivitatea din cuplul Viorel – Veronica Stegaru

De asemenea, aceasta a mai precizat că cel mai probabil Veronica se complace în situația aceasta și pentru că provine dintr-o familie săracă, mai având încă doi frați. Vecina soților Stegaru este de părere că Vulpița acceptă bătăile pentru că nu a ieșit în lume și nu știe cum se comportă bărbații cu femeile.

Așadar, fosta asistentă de la Acces Direct, Emily Burghelea, avea dreptate când spunea că nu vrea să ascundă agresiunile cu care întreaga echipă de la Antena 1 era la curent, dar se face că nu le vede.

ADVERTISEMENT

 „Da, adevărul este la domnișoara Emilia, Veronica era bătută constant de Viorel, înjurată, jignită”, a mai precizat persoana citată mai devreme.

Vulpița nu ar recunoaște abuzurile fizice pentru că i s-ar fi promis postul de asistentă, lucru confirmat și de fosta concurentă „Bravo, ai stil!” într-un clip postat pe canalul ei de Youtube. Cert este că producătorii țin cu dinții de telenovela soților Stegaru care le aduce audiență peste audiență.

ADVERTISEMENT