Hotnews

O vedetă LOVEŞTE în televiziuni: “Fraţilor, totul este FALS!”

După emisiuni şi proiecte pe care le-a realizat ani de-a rândul în TV, Bote a simţit nevoia să ia o pauză şi chiar a făcut acet lucru până de curând....
28.07.2015 | 08:10
O vedetă LOVEŞTE în televiziuni:

După emisiuni şi proiecte pe care le-a realizat ani de-a rândul în TV, Bote a simţit nevoia să ia o pauză şi chiar a făcut acet lucru până de curând.

”Am vrut să iau o pauză şi să mă ocup de altceva, de proiecte serioase, cu adevărat importante. Nu am mai vrut emisiuni, pentru că obosisem. Am fost plecat şi m-am ocupat de mine. Am făcut şi eu subiecte la tv şi prostii la viaţa mea, dar am ajuns la acea maturitate. Mi-am dat seama că tinereţea a trecut şi trebuie să mă ocup de lucruri serioase”, a declarat el la Antena Stars.

Bote spune că este revoltat să vadă pe micul ecran tot felul de poveşti şi subiecte false, prezentate în show-urile TV, şi este uimit cât de multă lume crede în veridicitatea lor.

”Mă mir că lumea, iartă-mi expresia, haleşte astfel de poveşti. Îmi mai spune câte cineva: vai, cât am suferit când am văzut nu ştiu de poveşte. Şi eu încerc să le explic: fraţilor, totul este fake. Eu ştiu, am trăit în lumea asta şi ştiu că totul e fals. Lumea nu înţelege că se fac sedinţe în care se discută ce vor spune seara. Păcat că educăm poporul în sensul ăsta. E un mare pericol pentru societatea românească să privească la anumite posturi, pentru că vor crede în minciuni. Şi eu de-a lungul timpului am făcut tot felul de pozne şi acum, când am ajuns la maturitate, îmi e ruşine. În nici un caz nu le-aş mai repeta. Dar sunt ale tinereţii valuri… Totuşi, le-am făcut cu decenţă”, a explicat Botezatu.

Sursa:  libertatea.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri