Vedetă ACUZATĂ de cleptomanie: “E o escroacă!”

Catinca şi prietena pentru care a lucrat până la mijlocul lunii iulie au ajuns la cuţite. Colaborarea s-a sfârşit pe nepusă masă, iar patroana o acuză pe vedetă de furt. Denisa, prietena...
22.08.2014 | 08:22
Vedeta ACUZATA de cleptomanie E o escroaca

Catinca şi prietena pentru care a lucrat până la mijlocul lunii iulie au ajuns la cuţite. Colaborarea s-a sfârşit pe nepusă masă, iar patroana o acuză pe vedetă de furt. Denisa, prietena şi totodată fosta şefă a creatoarei de modă, susţine că a fost deposedată de bani şi bunuri. Cele două se cunosc de aproximativ 5 ani, iar Denisa participa la evenimentele importante din familia Roman. Ea a fost prezentă la cununia Oanei Roman, a însoţit-o pe Mioara Roman la spital când Oana a devenit pentru prima dată mamă. Mai mult, Denisa îi ţinea companie Catincăi şi la evenimente mondene. Iată că de aproximativ o lună s-a rupt prietenia, iar colaborarea s-a soldat cu acuzaţii grave.

“Minte! Catinca Roman a fost dată afară de mine, fiind angajată cu carte de muncă la firma mea, unde nu a făcut absolut nimic: nicio pregătire şi nicio colecţie.  A încasat în fiecare lună un salariu fix din februarie şi acum o lună a fugit cu banii de la cliente şi cu piele în valoare de 3000 de euro. Acesta a fost motivul pentru care am schimbat lacătul. Atelierul este făcut de mine în totalitate, ea nu a venit cu nimic. Oana trebuia să vină să plătească aproximativ 2000/3000 de lei, cheltuieli cu accesorii şi mâna de lucru şi nu a venit cu niciun ban. Aşa au fost crescute: că totul li se cuvine! Suntem convinşi că este cleptomană şi o persoană care nu va face nimic în viaţă decât vorbăraie. Concret, până la aproape 50 de ani ce a facut? Nimic. Pe toată lumea escrochează . Angajaţii mei – aproape 70 – lucrează cu mine de 20 de ani şi nu a plecat nimeni. O notificare a fost trimisă recomandat doamnei Catinca să înapoieze tot ce şi-a însuşit şi nu-i aparţinea”, a declarat, pentru spynews.ro Denisa, patroana firmei.

De partea cealaltă, sora Oanei Roman susţine că nu e nimic adevărat. “Am încercat o colaborare cu ea, a cumpărat maşini de cusut şi m-a luat ca şi designer în vederea realizării unei colecţii. Ţinând cont că lucram ca angajată, nu văd cum aş fi putut încasa banii fără chitanţă. Sora mea şi-a cumpărat absolut toate materialele şi accesoriile pentru rochia de mireasă, iar doamna respectivă s-a oferit să îi fac rochia Oanei în atelierul ei pentru reclamă.  Ea a propus ca mâna de lucru să fie gratis, doar nu hotăram eu ca simplă angajată. Pretenţiile financiare au apărut după ce am plecat eu”, ne-a povestit Catinca.

Neînţelegerile dintre ea şi Denisa au escaladat o dată cu trecerea timpului, aşa că ruptura a fost practic inevitabilă. “Multă lume pleacă de acolo pentru că doamna are un comportament necorespunzător din toate punctele de vedere: vorbeşte urât, ţipă, umileşte lumea. Stabilim un lucru şi nu respectă apoi înţelegerea. Eu nu am putut să colaborez în astfel de condiţii”, a adăugat creatoarea de modă. Din punctul ei de vedere, nici ea şi nici Oana nu au datorii faţă de patroana firmei. “Au fost câteva cliente, iar puţinii bani încasaţi au fost reinvestiţi în materiale şi accesorii, bineînţeles cu ştiinţa ei. Eu am plecat lăsându-mi absolut toate lucrurile personale, inclusiv materialele pe care le adusesem. Eu consider problema încheiată. Doamna mi-a trimis o scrisoare cu antet, dar nu am ce să îi înapoiez, pentru că nu am luat nimic, nici măcar lucrurile personale”, a punctat Catinca.

Nu este prima dată când vedeta este acuzată că ar fi cleptomană. De-a lungul timpului, soţul creatoarei de modă Doina Levinţa semnalat dispariţia sumei de 4.000 de lei din magazin, la puţin timp după plecarea Catincăi. La rândul ei, cântăreaţa Corina a observat că, după un shooting cu sora Oanei Roman, îi lipsea portofelul şi suma de 2000 de euro. Nişte greci cu care Catinca a fost asociată ar fi semnalat şi ei un furt. La acea vreme, vedeta a dezminţit acuzaţiile, explicând că niciunul nu ar fi sunat-o să îi reproşeze aşa ceva.

Sursa: www.spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat....
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat. Englezii l-au caracterizat într-un singur cuvânt
Un tânăr din Cluj și-a fracturat organul sexual și a ajuns la spital....
Un tânăr din Cluj și-a fracturat organul sexual și a ajuns la spital. Bărbatul a fost operat
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Schema prin care doi angajaţi de la Otopeni au furat 260.000 de euro...
Schema prin care doi angajaţi de la Otopeni au furat 260.000 de euro de la Wizz Air în câteva luni
Suplimentul ieftin care poate îmbunătăți memoria în doar 12 săptămâni. Cercetătorii sunt „entuziasmați”...
Suplimentul ieftin care poate îmbunătăți memoria în doar 12 săptămâni. Cercetătorii sunt „entuziasmați” de descoperire
O bunică de 87 de ani din Ialomița ar fi vândut droguri sub...
O bunică de 87 de ani din Ialomița ar fi vândut droguri sub coordonarea nepotului ei, aflat deja în spatele gratiilor
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Monica Bîrlădeanu nu mai are răbdare. L-a băgat pe Valeriu Gheorghiță în ședință
Monica Bîrlădeanu nu mai are răbdare. L-a băgat pe Valeriu Gheorghiță în ședință
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Probleme GRAVE de sănătate pentru fiul lui Theo Rose. Diagnostic TERIBIL pus de...
Probleme GRAVE de sănătate pentru fiul lui Theo Rose. Diagnostic TERIBIL pus de medici: „Ţi se rupe inima!”
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a...
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a revenit în România