Fotbal intern

Vedeta braziliană care l-a refuzat pe Gigi: “Aveam prea mult stres cu el”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 20.04.2018 | 16:13
Vedeta braziliană care l-a refuzat pe Gigi:
Rui Duarte,Wesley Lopes,Adailton.

Un fost fotbalist care a făcut spectacol în Liga 1 din România a făcut dezvăluiri spectaculoase despre Gigi Becali: “Am avut șansa să fac cunoștință cu el când jucam cu Steaua. E un fel de showman. A fost interesat de mine, m-a vrut la Steaua, dar n-am vrut să merg acolo… Parcă ar fi fost prea mult stres să lucrez cu el”, s-a destăinuit fostul atacant al celor de la FC Vaslui, Adailton, într-un interviu pentru blogul jurnalistului Ion Alexandru.

O legendă a clubului Hellas Verona, pentru care a activat în 175 de meciuri şi a înscris 52 de goluri, Adailton a rămas cu amintiri plăcute din perioada în care a jucat pentru FC Vaslui. El a ajuns în România la 34 de ani pentru a avea şansa să joace din nou în cupele europene: “Fundașul Gladstone m-a povestit lucruri frumoase despre club și îmi doream să revin în cupele europene. FC Vaslui era în Europa League, Porumboiu a făcut o ofertă bună… Și a fost o experiență nouă. Am jucat Europa, au fost foarte buni, chiar cu două egaluri cu Lazio. Aveam prieteni la Lazio și m-au zis că eram mult mai bine pregătiți fizic decât s-au așteptat. Nu credeau că o echipă venită din România poate fi atât de puternică.”

Adailton despre Mutu: “Un talent uriaş, dar…”

Brazilianul a fost coleg la Hellas Verona cu Adi Mutu, când acesta era la începutul carierei sale. Adailton îi face lui Mutu o caracterizare şi cu bune şi cu rele: “Era un om cu un mod de viață specific. Un talent uriaș, fotbalist fantastic, dar nu era foarte profesionist în afara terenului. Nu era un model, un exemplu de profesionist. Chiar așa, asta niciodată nu l-a împiedicat să strălucească la Verona. Problemele au apărut mai mult la Chelsea”, a spus fostul fotbalist, potrivit sursei citate.

În total, brazilianul a jucat 72 de partide pentru FC Vaslui în toate competiţiile, timp în care a marcat 19 goluri şi a oferit 20 de pase decisive. În prezent Adailton s-a apucat de şcoala de antrenori în Italia şi este antrenor la Virtus, o echipă din Verona care evoluează în Serie D italiană.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!