Life

Vedeta celebră care a fost aruncată în piscină în direct. O recunoști?

O vedetă celebră din România a ajuns să fie aruncată într-o piscină în timpul unei emisiuni. Era extrem de tânără atunci și nimeni nu credea că va ajunge o legendă.
20.10.2022 | 11:27
Vedeta celebra care a fost aruncata in piscina in direct O recunosti
Andreea Marin, moment de neuitat într-o ediție a emisiunii Divertis. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiecare vedetă în parte a avut un debut dificil în televiziune, însă asta nu înseamnă că lucrurile nu s-au aranjat între timp mai bine decât ar fi sperat oricine.

Cum a ajuns Andreea Marin să fie aruncată în piscină

Așa s-a întâmplat și în cazul celebrei Andreea Marin. Vedeta, care acum are 47 de ani a devenit o legendă cu emisiunea ”Surprize, surprize” pe care a prezentat-o ani în șir.

ADVERTISEMENT

De aici i-a venit și porecla de ”zână”, având în vedere modul în care reușea să ajungă la inimile publicului său, prin fiecare ediție a super emisiunii sale.

Nu mulți știu însă, dar Andreea Marin și-a făcut debutul în televiziune la doar 19 ani, lucrând la TVR Iași. Ulterior, aceasta și-a făcut curaj și s-a mutat la București.

ADVERTISEMENT

Ajunsă în Capitală, Andreea Marin a devenit editor, iar mai apoi prezentator al jurnalului de știri principal. Deși nu avea un salariu prea fabulos, tot ce făcea o încărca pozitiv.

Înainte de asta însă, vedeta a apărut și la celebrul grup Divertis, alături de Cristian Grețcu și Silviu Petcu. Scena de atunci a rămas în istorie, pentru că la finalul momentului respectiv, Andreea Marin a ajuns să fie aruncată în piscină. Nici măcar ea nu a uitat acel moment, pe care și-l amintește acum amuzată.

ADVERTISEMENT

Acum, vedeta a decis să stea departe de lumina reflectoarelor și are motivele ei. În prezent, Andreea Marin este Ambasador Unicef, iar toată energia și bunătatea ei le-o oferă copiilor.

Andreea Marin, dezvăluiri dureroase despre viața în televiziune

La un moment dat, zâna povestea că s-a confruntat cu un val de zvonuri negative, dar și critici la adresa sa, iar viața de televiziune nu este chiar atât de roz pe cât pare de la depărtare.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, fiecare lucru a fost constructiv pentru Andreea Marin, drept dovadă, cariera solidă pe care și-a construit-o în ultimele  decenii.

”Am trecut prin atâtea răutăți în cei 30 de ani de când sunt în ochii lumii, încât pe mine nu mă va destabiliza vorba unuia sau altuia. S-au spus atâtea minciuni despre mine.

Dacă aș fi fost să pun suflet despre fiecare astfel de vorbă, n-aș mai fi construit nimic”, dezvăluia aceasta într-un episod al podcastului „Te Ascult cu Ilinca Vandici”, lăsând-o fără cuvinte pe vedeta de la Kanal D.

ADVERTISEMENT