Life

Vedeta care a fost interzisă la tv din cauza unui gest banal: ”Au tăiat emisiunea”. Drama trăită în fostul regim comunist

Motivul șocant pentru care vedeta a fost scoasă de pe postul național. Prin ce dramă a trecut aceasta, pe vremea comunismului? ”Au tăiat emisiunea”
17.05.2024 | 11:10
Vedeta care a fost interzisa la tv din cauza unui gest banal Au taiat emisiunea Drama traita in fostul regim comunist
Ramona Bădescu a fost interzisă la TV, în timpul regimului comunist. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vedeta din România a trecut prin momente mai puțin plăcute pe timpul regimului comunist, la începuturile carierei sale. Ea a fost scoasă de pe postul național de televiziune din cauza unui gest banal. Care a fost motivul pentru care apariția ei a fost interzisă la TV?

A fost interzisă la TV pentru că a cântat în fustă scurtă și avea breton. ”Au tăiat emisiunea”

Ramona Bădescu a fost scoasă de pe postul național pentru că a purtat o fustă scurtă, până la genunchi, și pentru că avea breton. Ea povestește despre drama prin care a trecut pe timpul regimului comunist, la începuturile carierei sale în muzică și televiziune.

ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, admirată pentru talentul și frumusețea ei. A debutat în industria muzicală și în televiziune încă din copilărie, evoluând într-o perioadă marcată de regimul lui Nicolae Ceaușescu.

Ramona Bădescu: „Este societatea de astăzi, cine sunt eu să judec?

Prezentă la un eveniment organizat în onoarea lui Jolt Kerestely, maestrului muzicii ușoare românești, Ramona le-a acordat un interviu celor de la Cancan. Ea a povestit despre începuturile carierei sale și viața de artist pe timpul regimului comunist. Jolt Kerestely i-a compus printre primele piese înregistrate de aceasta, dar si melodia „Când ai 20 de ani’ care a avut foarte mult succes, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

„Pe vremea aceea nu erau foarte mulți copii și tineri care erau în televiziune. Erau foarte puține programe la televiziune. Nicolae Ceaușescu și Elena tăiau foarte mult programele, aveam foarte puține. Țin minte că odată nu m-a lăsat să cânt o melodie pentru că aveam breton și fusta scurtă. Mă rog, până la genunchi. Au tăiat emisiunea, era a lui Marin Traian – Album Duminical. Sunt amintiri pe care dacă le povestești acum par din trecutul preistoric. Dar au fost realități pe care le-am trăit și care m-au făcut să mă formez și să devin ceea ce sunt astăzi”, a povestit Ramona Bădescu pentru Cancan.

Timpurile s-au schimbat, iar în ziua de azi, oamenii își pot exprima liber individualitatea prin modul în care se îmbracă și prin coafura pe care o adoptă. Chiar dacă a trecut prin acea experiență neplăcută și a a fost scoasă de pe postul de televiziune, Ramona spune că ea preferă societatea în care a crescut.

ADVERTISEMENT

„Este societatea de astăzi, cine sunt eu să judec? Dar pot să spun că o preferam pe cea în care am crescut. Era mai mult sacrificiu, era mai mare dorința și aveam mai puține posibilități. Dar astea te făceau să fii mai puternică, să lupți cu adevărat, să știi ce vrei și să ajungi unde vrei cu muncă și cu sacrificiu. Nu poți, este inevitabilă schimbarea. Societatea se schimbă, dar, până la urmă, fiind ca o roată totul, ne vom întoarce la aceleași timpuri”, a declarat Ramona Bădescu.

Cum reușește Ramona Bădescu să-și mențină silueta, la vârsta de 55 de ani

Chiar dacă are vârsta de 55 ani, Ramona reușeste să aibă o siluetă de invidiat. Este o femeie elegantă, rafinată, cu o piele strălucitoare. Ea a povestit care este secretul prin care se menține la greutatea de 60 de kilograme, fără să adauge altele în plus.

ADVERTISEMENT

„Secretul este să nu faci excese și să fii constant în ceeea ce mănânci, puțin, des și mai ales pentru ca organismul să funcționeze bine după o vârstă este fundamental să bei multă apă să îți hidratezi organele și pielea. Urăsc să văd pielea de șarpe pe picioare, adică să fie uscată, după duș îmi pun ulei de migdale pe corp, aștept să se usuce puțin și apoi îmi pun halatul pe mine, să am pielea luminoasă, hrănită, hidratată”, a declarat aceasta pentru Click.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României